חדשה קצת עזרה

מתנדבת3

New member
חדשה קצת עזרה

שלום חדשה בפורום וצריכה עצה אני יתן קצת רקע ואז אבקש את העזרה סורי אם יצא ארוך קצת פשוט זה חשוב להבין את המצב.
אני והוא התחלנו את הקשר אחרי שממש הבהרנו לשני שאנו רק נהיה ידידים משני סיבות: אחת שאני אוהבת מישהו אחרי ששבוע לפני קרה משהו עם הבחור שאהבתי ושהוא קצת דלוק על מי שהייתה איתנו (גרנו בקומונה יחד) שנה שלמה היינו במצב שמראים שיש משהו אבל בכל זאת היה קצת צל שלה בתקופה ההיא חשבתי שאני עבורו סתם ושרק לה יש לו רגש (לא נכון בהתחשב המאמצים ודברים שגבר בלי רגש לא היה עושה) חשוב להוסיף שלמרות שהסתרנו בעבודה היו כמה ששמו לב ואמרו שאנו זוג לתפארת.סיימנו את השנה ובילינו כמעט 4 חודשים יחסית בקשר אדוק (שבוע שלם ביחד ואז כמה ימים לבד בגלל המרחק הרב) הוא התגייס ונוצר מצב שהוא חייל ואני אזרחית (עשיתי שירות לאומי) בהתחלה הצלחנו לגשר על כל אבל בחודשים האחרונים למרות הרגש שממש התגבר מאז סיום השירות הוא מנותק ושונה.שבוע שעבר רבנו על שהוא כבר לא הבחור שהכרתי ולא רק איתי ואז יומים אחרי השלמנו. משהו שחשוב לומר שבשנה וחצי שלנו יחד הפעמיים שאמרנו שנפרד היו לפחות 100 פעם וכל פעם אחרי שעתיים לא הראנו סימן לכיוון הזה.
אבל בעקבות השלמה ושהתחיל קצת להראות אי הסכמה לשינוי שעובר אני רוצה להזכיר לו מה עברנו שחבל שהשינוי יהרוס יש רעיונות איך?בהתחשב שיוצא פעם ב. שגר במקום מבודד ממש.בהתחשב ששבוע שעבר היינו גם בצימר וגם בטיול

Jake Speed

New member
הנה עזרה

,,,....?:""

עכשיו תשבצי בטקסט.
יהיה יותר קל להבין מה את רוצה

מתנדבת3

New member
שני דברים שאני רוצה בהם עזרה

איך לשמור על הטוב למרות השינוי הקיצוני? איזה דבר אפשר לעשות ביחד לראות את האהבה שיש למרות השינוי?

Jake Speed

New member
סקס. והרבה מזה

ולדבר בין לבין
לטייל
לשבת יחד: מסעדה, בר, קפה, שפת הים, לפי החשק
ועוד פעם סקס.
פאק, אתם בני עשרים וקצת.

אני צריך להסביר את זה?

מתנדבת3

New member
הפתעה

אנחנו בני עשרים וקצת אנו לא נזירים אבל זה לא הדבר עכשיו אצלנו.הקשר שלנו מלא כימיה אבל סקס זה לא הדבר שיחזק וישפר. אני מחפשת משהו בלי קשר ללכת למקום מסוים אלא יותר עשייה ביחד שלא כולל סקס.בעייני קשר טוב לא מחייב הרבה סקס אלא ההפך

Jake Speed

New member
את צודקת

חבל להקשיב למישהו עם 20 שנות נסיון יותר ממך.
באמת אין לי מושג על מה אני מדבר

מתנדבת3

New member
לא מפחיתה בנסיון שלך אבל

זה לא הדרך שלי בחיים ורוצה דרך שלא קשרה לסקס

מתנדבת3

New member
ממש לא. אהבה מאד חזקה ש

כל מי שפוגש ומכיר מופתעים ומעריצים שאנשים בגיל כזה מנהלים קשר חזק ושאהבה גדולה,הלוואי שכל הזוגות בגילנו היו מצליחים לנהל קשר רומנטי חזק שהמקשר הוא לא סקס

Jake Speed

New member

daoli

New member
שני הדברים חשובים לא פחות. גם הסקס וגם

הנקודות שמחברות כמו תחומי עניין, אינטרסים משותפים וחלומות וכמובן שאהבה ומשיכה.
אבל להגיד שסקס לא חשוב לקשר זוגי........
.
יש מצב שבגיל שישים שבעים שדברים יתעוררו רק מדי פעם, אז הקשר יתבסס על האהבה החזקה והחברות בלבד,
אבל אם לא יהיו זיכרונות נעימים ומענגים להיזכר בהם.....עצוב

ויכול להיות שאת פשוט לא בנאדם מיני במיוחד וסקס לאר ממש מעניין או מענג אותך, אם זה המצב, אז אני מבינה.
אבל במקרה כזה חשוב שיהייה גם בנזוג שסקס לא ממש מעניין אותו. אחרת אני לא רואה את זה עובד.

שלום

מריבות הן טבעיות, וצריך לדעת להתגבר עליהן. אם את מחבבת אותו, השתדלי להישאר אתו בקשר וליהנות ממנו. עשי מה שטוב לך.

מתנדבת3

New member
ברור שמריבות זה טבעי ואנו מומחים להתגברות אבל

רוצה רעיון לעשייה ביחד.

מתנדבת3

New member
כנראה לא הסברתי טוב את הבקשה

אנחנו מדברים וצוחקים ים ואנו מביאים מילים טובות ואהבה לא רק במילים יש לנו המון יכולת לעשות צליל שמסמן את הרגש . אנחנו הרבה יושבים אפילו בשקט אבל העיניים מדברות ולכן לשבת ולדבר עושים בכמות אבל אני רוצה עשייה שנעשה יחד בלי טלוויזיה ומשהו בבית

daoli

New member
רשימה של דברים שאפשר לעשות ביחד בבית:

חוץ מסקס.....
לשחק רמי קוב
לשחק מונופול
להרכיב פאזל 1000 חלקים
לצייר אחד את השניה
לקנות רובי צעצוע, להציב מטרות בבית ולעשות תחרות ירי
להקשיב למוסיקה ביחד, כל אחד עם השירים שהוא הכי אוהב.
לבשל ביחד ארוחה רומנטית
לשפץ משהו ביחד. למצוא איזה רהיט ישן ולשדרג אותו.
לצבוע קירות ביחד
להקריא אחד לשניה קטעים אהובים מספרים
לגדל ביחד כלב או חתול
ללמוד ביחד שפה חדשה ולהתאמן (למשל יפנית או כורדית)
לחלום ביחד על חופשה חלומית, איפה היא תהייה ומה תעשו בה.
לתופף ביחד זה תענוג.
לשים מוזיקה ולרקוד בסלון עם בירות,ולדמיין כאילו זאת מסיבת פול מון בגואה.
לקנות גוש חימר ולפסל ממנו את יצירת האהבה שלכם.
לשתול ביחד זרעים של פרחים בעציץ ולבדוק כל יום....נו זה כבר נבט??
תחרות קפיצות בחבל או כפיפות בטן
ערב דיגדוגים ומלחמת כריות
תחרות קילוף ופיסול בגזרים....טוב די עייפתי, את מכירה אותו ואותך, תהיו יצירתיים והכל יהייה בסדר.

למעלה