חדשה:) צריכה עצה

galbb2

New member
חדשה:) צריכה עצה

שלום לכולם,

לפני כ4 חודשים הכרתי בחור היה לי מאוד כיף איתי, היינו מדברים המון בטלפון, הוא תמיד היה שולח הודעות מצחיקות, נפגשים המון.

לפני שובע הוא פחות דיבר איתי וכל פעם שהייתי מתקשרת הוא היה אומר לי " אני יחזור אלייך עוד מעט" .
פחות שלח הודעות.
יום רביעי קבענו להפגש הוא לא הגיע לפגישה.
דיברתי איתו ואמרתי לו שעדיף שנסיים את הקשר, הוא ביקש שלא נפסיק.

מה עלי לעשות, איך להתנהג האם להמשיך את הקשר?

Megie

New member
ברוכה הבאה

הבחור שלך לא משדר הרבה יציבות מצד אחד-4 חודשים זה המון זמן כדי להיות קרובים מספיק ולדעת למה החוסר תקשורת הזאת נוצרת..
בגדול, גם אני לחוצה מאוד ובקושי יכולה לדבר עם החבר-אבל הוא יודע מה קורה איתי ולא ישאל שאלות..
איפה את עומדת? מה ההסבר שלו לקצרים האלו?! אולי זאת רק תקופה..
ומה הסיבה שלא הגיע לפגישה?!
את חייבת להבהיר לו, שאם הוא רוצה להמשיך -דברים חייבים להשתנות..שלפחות תרגישי שיש לך מקום ולא שאת מתעופפת איפשהו בין הרצונות מצבי רוח שלו.

galbb2

New member
תודה על עצה..

היי,

ההסבר שלו, " יש לי שבוע עמוס וקשה".
וכל הזמן שהוא לא יכול להגיע הוא מסביר שיש לו שיעורי תורה, או שהוא אצל חבר שמרגיש לא טוב, שאין לו אוטו אז רק בשעות מאוחרות הוא יכול להגיע.

Megie

New member
ולמה את לא מאמינה?

הרי למה שישקר? ולמה שירצה להמשיך אם לא מעוניין?

היי וברוכה הבאה

אם דיברת איתו וכבר העלית את קטע סיום הקשר, האם גם אמרת לו למה רצית..?

הוא מודע למה שמפריע לך?

אמר משהו בנושא?

marioForever

New member
קודם כל ברוכה הבאה :)

זה דבר ראשון
תשארי :) תכתבי , תגיבי :) מקבלים אותך בחום ובאהבה ולא משנה מה תמיד ניתן חום ואהבה.
כן כן, אנכנו כמו המשפחה שתמיד רצית
ואף פעם לא הייתה לך.....

בכל מקרה.. לעניינינו,
ממבט ראשון הוא משדר שהוא רוצה להפסיק את הקשר ולא ממש יודע איך, או למשל האפשרות היותר ריאלית
שיש לו משהו מהצד והוא רוצה לדעת איך זה יתפתח ושומר אותך כגיבוי ובגלל זה הוא מבקש לא להפסיק את הקשר למרות שהוא הבריז לך ומתעלם ממך שבמילים אחרות אומר (בואי לא נפסיק עוד שבוע אני יראה איך זה יתפתח עם דנה, אם לא יילך איתי ואיתה אני יבקש ממך סליחה על כל הזמן שהתנהגתי כמו חרא וניהיה ביחד עד דנה2... למרות שאם זה יילך אני יגיד לך שאני מסכים שניפרד)
זה מה שאני חושב..
אבל, ויש פה אבל
הדברים לעיטים רחוקות לא מה שהם נראים כלומר יכול להיות שאולי באמת .. יש לו סיבות באמת מוצדקות ללא להיפגש איתך...
תראי ביחסים ובאהבה לא צריך להלחם באהבה הוא צריך לתת לך אותה ושתרגישי שאת מספר אחד, גם את צריכה לתת לו להרגיש כמו מספר אחד, אולי את לא עושה את זה ? למה אחרי 4 חודשים שהוא יתעלם ? יש פה בעיה מהותית בזוגיות של שניכים... וצריך לשאול אותך עוד הרבה מאוד שאלת כדי להבין את המקרה הזה ומה קרה, אבל זה לא בגלל שפתאום לא בא לו עליך, אז הוא היה נפרד אחרי שבוע... אחרי 4 חודשים זה משהו קרה שם באמצע שצריך לחקור.
אבל בכל מקרה את בתאוריה אמורה להגיד לו משהו בסגנון, אם אתה רוצה את הקשר הזה אתה צריך להשקיע, ואם אתה לא תשקיע אני הולכת, בגלל שמגיע לי שישקיעו בי...
אבל כמובן שמשפט כזה יבריח כל גבר נורמאלי...
את צריכה להגיד את זה בעדינות.. נגיד:
לא נפגשת איתי.. וכאילו.. זה מפריע לי שאתה לפעמים מסנן אותי ולא נפגש איתי. אני אוהבת אותך.. וחשוב לי שתאהב אותי .. קושקושוני.. בוא נסדר את זה מה אתה אומר ? בוא ניפגש היום.. אוקי ? תיפגש איתי היום... או שאני פשוט לא יכולה לסבול את זה יותר...כי אני מרגישה שחבר שלי מסנן אותי :( :( :(
משהו בסגנון הזה זה מה שאני הייתי הולך עליו אם הייתי את אבל שוב
הכל תלוי במה קרה ב4 חודשים ההם...

מקווה שעזרתי

galbb2

New member
תודה על התמיכה :)

היי,

זה לא שהוא התעלם ממני ממש, הוא עדיין המשיך לישלוח הודעות, וכשדיברתי איתו ואמרתי לו מה שמפריע לי, הוא אמר אני ישנה את זה.

מקווה באמת שאין משהי אחרת שהוא בקשר איתה.

marioForever

New member
תראי אז יכול להיות שבאמת אין :)

אבל צריך עוד לדעת על היחסים מה גרם לירידה הזאתי
אם היא פתאומית ולפני זה היה ממש ממש טוב אז סביר להניח שיש גורם שהשתנה (כמו בחורה אחרת או משהו אישי)
אבל אם זה ירידה מתונה אז יש פה בעיה מסויימת אחרת
רוצה לספר קצט עליכים ?
על ה4 חודשים האחרונים ?
על היחסים ? לפתוח את זה טיפה ?

שלום

קודם-כל, ייתכן שהוא אדם מפוזר ולא מסודר ואולי שכחן. זאת לא סיבה לעזוב. בנוסף אולי עכשיו יש לו לפעמים פחות עניין או מצב-רוח, ואם הוא חשוב לך כדאי שתשקיעי בו ברצינות כדי שהקשר יתחזק.

עוד משהו

אם עכשיו הוא לא מציג הרבה עניין בקשר, נסי ליצור אותו יותר לאט ובהדרגה ולתת לו את הזמן שלו. אולי בהמשך יתפתח משהו טוב.

למעלה