חדשה צריכה עזרה

• פותח הנושא 2807
  • פורסם בתאריך

2807

New member
חדשה צריכה עזרה

אני ובעלי הולכים להפרד, הוא טוען שזכותו לקחת את הילדה שרק בת חצי שנה לימים ואפילו ללילות שלמים, הבייבי יונקת והייתי רוצה להמשיך להניק אותה האם החוק תומך בי בעניין או שאצטרך לוותר על ההנקה, לדעתי היא קטנה מידי לבלות יום שלא נדבר על לילה בלי אמא , הורג אותי המחשבה לא לישון איתה רע לי עצוב לי היא כל כך נהנית מההנקה וגם אני קורע אותי המחשבה לגמול אותה ושתהיה רחוקה ממני בבקשה תענו לי אני מאוד מפוחדת

m i c h a l i

New member
שלום לך

האם החוק תומך או לא תוכלי לבדוק בפורום דיני משפחה האם זה מוסרי? זו שאלה שעליך לשאול את עצמך. אבות רבים מגדלים את ילדיהם גם ללא דמות אם וזוהי זכותו המלאה לקחת חלק בחייה גם בינקותה. שאלי את עצמך ממה את באמת מפחדת? האם את היא זו שאולי לא יכולה להתנתק ממנה ולא היא ממך? בגיל חצי שנה היא כבר יכולה לינוק מבקבוק גם חלב אם ואם באמת רוצים זה לא מה שימנע ממך מלתת לה להיות עם אבא שלה.

Anat44

New member
תינוקת יונקת

הי, יקירתי, אם תרצי אברר לך לאן לפנות כדי לקבל תמיכה. ישנן יועצות הנקה שקשורות גם לתחום המשפטי. גם אני לא ויתרתי, ובגיל חצי שנה עדיין לא הסכמתי שתיפרד ממני ליותר ממס' שעות לאביה, ודאי לא ללילה. כאשר הלכה לאביה, נתתי לו חלב שאוב, שעד היום איני בטוחה שהוא האכיל אותה בו. אני בדעה, שהתינוקת רכה מידי וזקוקה לך יותר מלאביה בגיל זה, במיוחד אם היא יונקת. בגיל שנה - שנה וחצי אפשר לדבר על לילה אצל אביה. אינך אמורה לגמול אותה בשום פנים ואופן!!!

../images/Emo45.gif מסכימה בכל פה! - להמשיך להניק

להתעקש על זכותה של הילדה להנקה ארוכה. את יכולה להיעזר בפסיכולוגים מקום האב מתחיל להיות משמעותי רק מאוחר יותר, כשהילד מתחיל להתרחק מהאם - בגיל 3 בערך משפטית, אני לא יודעת... אם יש לך עו"ס, תבדקי את עמדתה. גיוס העו"ס לעניין יכול להיות מה שיכריע.

zut

New member
הי לך 2807

אני בסירה מאד דומה. אב הילדה, שלא חי איתה אפילו לא יום אחד בחייה, רוצה אותה ללילה, עם סיבה מוצדקת- הוא גר רחוק והנסיעות לא קלות לו. היא בת 8 חודשים, יונקת רק נישנוש, לא ארוחות. ההתנגדות שלי נובעת מחוויית הנטישה שהיא תחווה גם אם היא תהיה בין אנשים שאוהבים אותה. הם לא יכולים לספק לה את המקום הרגשי והבטחון שאני מספקת לה. נכון שמגיע לו, הוא אבא שלה בכל זאת, ועדיין זה נראה לי לא הוגן שהיא תשלם את המחיר. אשמח מאד לתגובות

jenny d

New member
הי ושבת שלום

הי, גם אני אם חד הורית לילד בן 4 חודשים שעדין יונק. אני חושבת שלקחת ילד/ה כה קטן ללינה אצל האב היא שטות. הילד בגיל הזה זקוק לאמא. אני בספק אם האב יתעורר כמו שאנחנו מתעוררות בלילה לציוץ הכי קטן... אני כמעט בטוחה ותבדקי בחוק כי ניתן לסרב ללינה בשלב כה מוקדם.

הסדרי ראיה בהנקה

ברור, שכאשר מדובר בילד יונק יתכן שלינת לילה בבית האב תהיה בלתי אפשרית, אם כי ניתן לשלב הנקה עם מזון רגיל או לשאוב מנת חלב מראש. מכל מקום אף ילד לא נשאר תינוק לנצח. השאלה מה יותר חשוב לטווח ארוך: הנקה עד גיל מתקדם או לקשור רגשית את האבא הגרוש לתינוק. .

למעלה