חדשה צריכה עזרה \:

ש ב ו ז ה

New member
חדשה צריכה עזרה \:

טוב שלום לכולם חיפשתי עזרה והגעתי לפורום שלכם ואני מזה מקווה לצאת מפה עם :) על הפנים.. טוב אז יש לי דילמה רצינית לגבי שני בחורים.. האחד נראה טוב יותר על השני אבל הוא פחות מעניין ופחות כייף לי איתו אבל הבעיה היא שאני מאוד נמשכת אליו מה שאין לי אצל השני שהוא נראה קצת פחות טוב אבל איתו יש לי יותר על מה לדבר והכל יותר זורם.. אני ממש בדילמה ואינני יודעת איך להתגבר על המכשול שעומד בפניי.. אנא היזרו לי להגיע להחלטות נכונות .. תודה רבה!!

miskarin

New member
עזרה בדרך שבוזה

שבוזה שלום גם אני דיי חדשה פה האמת פעם ראשונה ומאוד נגעה לליבי בקשת העזרה שלך........ האמת לא קל! אבל אני יכולה לומר לך מניסיון אומנם אני עדיין צעירה כולה בת 29 אבל עברתי הרבה בחיים נישאתי בגיל מאוד צעיר עם גבר שנמשכתי ליופיו בעיקר. אבל קחי בחשבון שהגיל עושה את שלו ולא נשארים יפים לנצח, השיער נושר, הפנים מתקמטות והיופי דועך וברגע שבנוסף לכל אין תקשורת טובה אז פשוט חבל על הזמן ולכן אני היום בהליכי גירושים מהגבר לו הייתי נשואה במשך 10 שנים.אם הייתי בוחרת בגבר אולי פחות יפה שהיתה לי איתו תקשורת טובה יכול להיות שהזוגיות הייתה לנצח. לכן אני ממליצה לך קודם כל ללכת בעקבות הלב אבל להקשיב באמת לא להתעלם מאיתותים ולהזניח. כי סך הכל לנו הנשים יש אינטואיציה חזקה. שבי עם עצמך וערכי טבלה של יתרונות וחסרונות שני הגברים אחד מול השני. ברגע שתראי אצל מי יש יותר יתרונות אני ממליצה לך ללכת עליו. תקשיבי לליבך ........

כשרוקדים על שתי חתונות

נשארים בלי החתן .. ביחרי את שהלב בוחר ואת שההרגשה מרגישה לכי עם החיים ולא נגד יופי זה רק מעטפית הלב זה הבסיס לכל
וברוכה הבאה

אם תשאלי אותי

הייתי בוחרת בזה שנראה פחות טוב אבל הכל זורם, מראה הוא עטיפה ואותי מעניין הבפנוכו...

אן-דן-דינו

יש כאלה שאין להם אחד ולך יש שניים?! ברת מזל שכמותך! צ'מעי יקירתי לא הבנתי מה יותר חשוב לך ולא הבנתי מה יחזיק אותך יותר זמן בתוך קשר האם זה יופי או ענין? צרפתיה היתה אומרת לך לצאת עם שניהם איטלקיה - לחבר אותם לאחד אבל אני לא צרפתיה, גם לא איטלקיה לכן אומרת: אם את לא יודעת - אולי אף אחד מהשניים לא מתאים לך? לא לפחוד מטעויות - כולם עושים אותם ממילא ורק ככה למדים. תלתל-משתמשת-בהומור-כשאין-ברירה
"שיקול דעת נבון נובע מניסיון, ניסיון נובע משיקול דעת רע"

ש ב ו ז ה

New member
../images/Emo51.gif

באמת תודה לכולכם .. כל אחד ואחד נתן עצה ממש טובה ובעלת ניסיון.. באמת המעטפת לא כזאת חשובה אלה תקשורת טובה וזוגיות מוצלחת זה הכל בחיים.. אבל למרות שהכל זורם והתקשורת מצויינת קשה שאין משיכה ואז פה הלב לא מדבר באמת..ושהגבר שאיתך עוד מצפה ממך שתאהבי אותו כמו שהוא אוהב אותך בלי מעצורים זה מאוד קשה.. בגלל זה אני לא כזאת ברת מזל כמו שכולם אומרים כי אני מתוסבכת יותר ממה שחושבים.. קשה לי לדבר רגע עם זה ורגע לצאת עם זה ושהוא לא ירגיש ושההוא לא יפגע.. כמו שנקרא "לרקוד על שתי חתונות"(מצב לא נעים בכלל).. מקווה לצאת מכל התסבוכת ולהחליט החלטה נכונה.. באמת תודה על זה שקיבלתם אותי כמו משפחה ועזרתם לי קצת להבדיל בין הטוב לרע.. ואם יש עוד משהו שיש לכם להציע אני אשמח מאוד לקבל שוב תגובות..

ש ב ו ז ה

New member
היי לכולם!!

ישבתי וחשבתי לי ביממה האחרונה מה לעשות ועלו לפני מספר שאלות נוספות וכמו שהבנתי שאתם בעלי נסיון חיים אז אשמח לקבל את התשובות ממכם כי אני יודעת שהם יהיו הטובות ביותר.. אז ככה.. 1.אני באמת חושבת שבאמת יותר חשוב בקשר שתהיה זוגיות טובה,מעניין וכייף.. אבל האם לדעתכם שאם אין משיכה יש טעם להמשיך בקשר שכזה? 2.האם לדעתכם ישנה אפשרות שמקשר שיש בו רק משיכה לבנות קשר בעל זוגיות טובה?

עינתיי

New member
../images/Emo41.gifשבוזה......

לדעתי הקליק זה מה שחשוב... לא הייתי עוסקת בלשכנע את עצמי למה הקשר הזה או האחר יהיה לי טוב... אולי תחכי למשהו שיעשה לך את זה? מה את אומרת?
החיייייים יפייייים

ש ב ו ז ה

New member
עינתי

תאמיני לי שאתה צודקת אבל אני מאוד קשורה אליהם וקשה לי לסיים את זה מהר.. אני יודעת שהזמן יעשה את שלו בסופו של דבר.. וההחלטה תבוא בעצמה.. ומה שאני באמ צריכה יבוא לבד בלי לטחון את הראש שעות נוספות..

למעלה