חדשה פע ^^

sharonnnnnn

New member
חדשה פע ^^

הייי קוראים לי שרון בת שלושה עשרה וחצי מהמרכז ... נממ אירוסמית' הלהקה הישנה היחידה שאני אוהבת =]<יחסית ישנה> אני אוהבת גם את אואזיס וקולדפלייי כאילו עוד מלא אבל אני בפורומים גם של הלהקות האלה :] מקוווה שתקבלו אותי :]

AeroTom

New member
ברוכה הבאה

אירוסמית' יכולים לפתוח לך את הדלת להכיר ולאהוב עוד להקות ישנות מהתקופות באמת הכי טובות של הרוקנ'רול של שנות ה-60\70. בשבילי לפחות הם עשו זאת אי שם לפני עשור כמעט. ואם את רוצה לדעת עוד על הלהקה, להכיר, להיכנס אליה יותר, להתחבר לתקופות השונות שלה משנות ה-70 עד היום...אז הגעת למקום הנכון. אנחנו פה בשביל כל דבר שקשור ללהקה ונשמח להכיר לך אותה יותר לעומק גם.

sharonnnnnn

New member
כן באמת...

אני באמת לא יודעת עליהם הרבה ... אני פשוט אוהבת לשמוע תשירים שלהם ... אז ספרו קצת עליהם ^^

AeroTom

New member
הדרך הכי טובה להתחיל היא לקנות את האלבומים

אנחנו יכולים לספק הרבה מידע על הלהקה והמוזיקה שלה וגם המלצות וכיוון, אבל בשביל ממש להתחיל להתחבר אליהם צריך להתחיל לקנות את אלבומיה ולגתות אותם. שירים בודדים תמיד אפשר להכיר, אבל בשביל ממש להכיר ולהתחבר, צריך את האלבומים ולהתחיל להקשיב ליצירות ולגלות. יש ללהקה מבחר גדול של אלבומים טובים החל מ-1973 עד היום. בארץ אי אפשר להשיג את כולם ממש, במיוחד כמה וכמה מאלבומי שנות ה-70. בכל מקרה, המלצות אלבומים להתחלה: Aerosmith Get Your Wings Toys In The Attic Rocks Pump Get A Grip Nine Lives Honkin' On Bobo את מוזמנת לפנות פה גם לאיזור המאמרים בפורום, לעבור שם על הדיסקוגרפיה המלאה של הלהקה, ביקורות של חברי הפורום על אלבומים שונים ועוד. אנחנו בסביבה כדי לענות על כל דבר בקשר לאירוסמית' ותמיד מוכנים לעזור להכיר אותה יותר לעומק (מה שבארץ לא מאוד קיים).

sharonnnnnn

New member
קודם כל ...

תודה :] דבר שני איך אני משיגה את האלבומים אנלא אוהבת לקנות באינטרנט... ותווודה על ההסבר ^^ בן כמה אתה =D?

AeroTom

New member
אפשר להשיג בארץ לא מעט

את: Aerosmith Get Your Wings 2 האלבומים הראשונים, אפשר להשיג בארץ. מהתקןפות החדשות יותר אפשר להשיג את: Permanent Vacation Done With Mirrors Pump Get a Grip Nine Lives Just Push Play Honkin' On Bobo גם את אלבומי הלייב: Live Booglet A Little South of Sanity ו-Rockin' The Joint אפשר להשיג פה. וגם אוספים שונים...להתחלה אבל כדאי כמובן אלבומי סטודיו ופשוט להיכנס לחנויות ולחפש. דיסק סנטר בת"א מומלצת וכדאי לחפש בעוד חנויות בת"א שאפשר גם למצוא שם ביד-שניה. את 2 האלבומים הראשונים יהיה אפשר למצוא גם בטאוור רקורדס בעזריאלי בטח. אם יש אפשרות לקנות באינטרנט אז באמזון אפשר להשיג את כל אלבומי הלהקה, וגם די בזול. ולשאלתך - אני עוד מעט בן 25.

SaintJohn

New member
ברוכה הבאה לפורום, שרון../images/Emo140.gif

איזה אלבומים של אירוסמית' יש לך? ומה השיר האהוב עליך?

sharonnnnnn

New member
אמממ

אין לי אלבומים שלהם לצערי =( והשיר שאני הכי אוהבת שלהם הוא קרייזי <crazy>אין זה פשוט שיר ענק ! חחח... אבל אני אוהבת עוד שירים שלהם ...

SaintJohn

New member
אז הגיע הזמן לקנות אלבומים, לא?../images/Emo8.gif

יש להם מלא אלבומים מגוונים, וכיף להכיר אותם ככה, כל פעם לגלות צד אחר שלהם.

SaintJohn

New member
אני מאוד נאמן ל-Rattlesnake Shake

זה לא שיר מקורי של אירוסמית', אלא קאבר שלהם לשיר של Fleetwood Mac. יש לשיר הזה ביצוע נפלא באלבום לייב שהם הוציאו לפני כשנתיים - Rockin' the Joint, יש שם גם גרסאות חיות נפלאות לשירים אחרים של אירוסמית', אני מאוד ממליץ לקנות. מהשירים המקוריים של אירוסמית' הייתי הולך על Sweet Emotion ועל Livin' On the Edge.

sharonnnnnn

New member
אה...

יפה :] אני מכירה חלק =D אז זה אתה ... (לא ידעתי עם זה בן או בת =D )

למעלה