חדשה פה...

שבבית1

New member
חדשה פה...

שלום לכולם! ביקרתי פה כמה פעמים וסופית החלטתי להצטרף לפורום... עם כל המשמעויות הנלוות לכך... (עוד לא יצאתי בהודעה למשפחה אבל החלטתי..) רציתי לשאול איך עושים את זה? - איך מספרים למשפחה ולחברים שאתה כבר לא מאמין באותו דבר, שמה שנראה להם משמעותי ונכון לא מתאים לך.. אשמח לסיפורים אישיים.. תודה!! שבוע מעולה!!

rigoletto111

New member
ברוכה הבאה למעוננו../images/Emo70.gif

איך מודיעים? עדיף לא להודיע, לדעתי, ולתת להם להבין לבד. כשיראו אותך במכנסיים, יוכלו להבין בעצמם. את חרדית? דתית לאומית? סיפורים אישיים תמצאי בכל דף בפורום. בהצלחה!

אינדבדואלי

מאוד משנה איזה אופי יש להורים ולך. הכי קל (כמה שאפשר לומר על כזה דבר קל) במכתב. הכי טוב פנים מול פנים בשיחה רצינית.

אבזץ

New member
שאלת מליון הדולר.

אין טעם לדבר עם ההורים, להפך - ככל שתדברי פחות, כן יטב. וכמובן שיותר פרטים עלייך יעזרו לנו לסייע לך. רק אל תפריזי חלילה בפירוט יתר - אוזניים לכותל.... אם את חרדיה, פני להלל. יכולים רק לעזור. בהצלחה.

מתוחכם. ראה את חתימתה.

ואולי קצת עצוב? ברוכה הבאה
כאן את עץ רם ונאה בין שאר העצים ולא רק שבב (-:

איזה את? dual core?

Sempron או סנטרינו, בעיקרון, ברוכה הבאה, אפילו שיש כאן אינפלציה לאחרונה, בנות חינם תמיד. בקשר לחברים, רק לחברים הכי טובים שאכפת להם, ולאט לאט ובזהירות, כמו שפונים ימינה.

שבתאי

New member
שאלת מליון הדולר

איך מודיעים להורים... לי איש לא הצליח להסביר, בשעתו, איך עושים דבר כזה - הייתי בטוח שהם ימותו - למעשה הם לא כל כך מתו, לשמחתי הרבה חיים עדיין באושר... לדעתי לא טוב לתת להם להבין לבד, וגם לא טוב להיחבא ולתת להם להבין רק חצאי פרטים -כמו, אני כבר לא לומדת בסמינר, הולכת לאוניברסיטה וכו'. זה יותר קל, אולי בהתחלה, אבל זה מקשה על המשך החיים. לבני אדם יש את היכולת להסתגל לאמת. הרבה יותר קל להסתגל אליה מאשר להסתגל לחיים של שקר וזיוף-לכן הרבה יותר מוסרי לתת להם להתמודד עם האמת מאשר לבחור להתמודד בעצמך עם שקרים...

שבבית1

New member
תודה!!!

תודה על קבלת הפנים החמה!! קצת יותר מידע עליי... אני מהמגזר הדת"ל. עוד חודש יומולדת 21!!! (איך הזמן טס..) מגורים (כרגע...) באזור המרכז. וואי - ככל שחושבים על זה, זה יותר מסתבך... יש לי עוד כמה חודשים להגות בזה... (עד המעבר למעונות..) בכל מקרה, תודה!

למעלה