חדשה פה היי אני חדשה =]
ד דורין 245 מה אחרי New member 10/11/06 #2 ../images/Emo220.gifברוכה=] ספרי קצת על עצמך=] אני דורין בת בקרוב 14!מיבנה=]
Z zohar d New member 10/11/06 #3 אממ זוהר.. בקרוב מאוד מאוד 13 מעומר [סתם איזה חור מעפן ליד באר שבע] =]
D dweck2k New member 11/11/06 #7 עומר ROCK!!!! יש לני מלא חבר'ה משם , אבל הם גדולים ממך בעשור וקצת. אבל הם כבר ראו את ביט בהופעה דוויק
עומר ROCK!!!! יש לני מלא חבר'ה משם , אבל הם גדולים ממך בעשור וקצת. אבל הם כבר ראו את ביט בהופעה דוויק
Z zohar d New member 11/11/06 #8 חחח באמת?! מה השמות שלהם? אני מכירה המון אנשים מעומרר אולי אפילו את כולם..זה לא מקום כזה גדול אתה יודע..
חחח באמת?! מה השמות שלהם? אני מכירה המון אנשים מעומרר אולי אפילו את כולם..זה לא מקום כזה גדול אתה יודע..
I I am the Bazooka New member 10/11/06 #5 מגניב =] ברוכה הבאה! אני ליאת, 15 מפ"ת.. שזה כמו פות רק בלי ו'=] יומעולה
Z zohar d New member 10/11/06 #6 ../images/Emo187.gif חחח =] נעים להכיר זוהר.. אממ את באה להופעה ב-17.11? אם כן אז נראה אותך
Z zohar d New member 11/11/06 #12 מה צערי הרב ?! אני כל החיים חולמת רק להיות שםם אני שווונאתת את ישראלל !! הדבר היחידי הטוב פה זה ביט 69 אה והזכרתי לעצמי בשביל להתוודות פה על משהו... לורל אני אוהבת אותךך
מה צערי הרב ?! אני כל החיים חולמת רק להיות שםם אני שווונאתת את ישראלל !! הדבר היחידי הטוב פה זה ביט 69 אה והזכרתי לעצמי בשביל להתוודות פה על משהו... לורל אני אוהבת אותךך
P Poppy92 New member 11/11/06 #14 מה את דפוקה?! ישראל זה חרא של מקום ואת יודעת שכולם היו מתחלפים איתך!!
1 1n2o3a New member 11/11/06 #20 מה אתם מתלוננים? אחלה פה שתרדו מהארץ פתאום יבוא לכם גל געגועים לדחיפות לחיוכיםמ להכל!!!
ק קנפי New member 11/11/06 #21 נכוןנכון!!!!!1 לימי שישי, לשוק, לצעקות, לחוסר טאקט, לבצפר :O, לאווירה, לחגים, לאנשים , לשכונה נו קיצר לכל הדברים הקטנים. אנשים, תעריכו את ישראלללללל D:
נכוןנכון!!!!!1 לימי שישי, לשוק, לצעקות, לחוסר טאקט, לבצפר :O, לאווירה, לחגים, לאנשים , לשכונה נו קיצר לכל הדברים הקטנים. אנשים, תעריכו את ישראלללללל D:
S ShiraBJ New member 11/11/06 #22 הדבר היחידי שהתגעגעתי זה החברים פאקק כמה ההורים היו קמצנים על שיחות.. אוסטרליה ROCKS