חדשה פה ... :)

שרה 06

New member
חדשה פה ... :)

הי מה קורה?? =) גמני חולה על דניאל...מתה עליו! אני מרעננה ומקווה שיהיה לי פה כיף =)

ברוכה הבאה ו..

מצטערת שההודעה באה באיחור היא פשוט הייתה למטה ולא שמתי לב ממממ אני סהר ואני מניחה שיצא לך לפגוש את היפיוף שלנו אם את מרעננה לא? חיחי ברוכה הבאה אני בטוחה שתשתלבי פה מהר ובטוח שיהיה לך כיף תיכף אפילו תקבלי מסר פרטי על..... את כבר תראי

שרה 06

New member
איזה חמודות אתן! =)

כן כבר קיבלתי תמסר... וגם החזרתי לך הודעה אז סתכלי בה =) היי לכולן אני שרהה .. ותאמת ?? לא לא ראיתי אותו =/ חחח אבל אני חולה על הבנאדם הזההה והלוואי יצא לי לפגוש אותו למרות שאחות של חברה שלי מכירה אותו אז יש סיכוי חח מחזיקה אצבעות =)

אני פגשתי אותו..

כתבתי את כל הסיפור פה בעמוד אז רדי למטה יש להודעה הזאת 106 תגובות חחח טוב החזרתי לך עוד תשובה ואם יש בעיה כלשהי תפני אלי במסר בכל נושא שהוא אני אשמח לעזור

אולפני הרצליה נהיה בטלויזיה ב..

ביום חמישי תדליקי ערוץ ניקלודיאון ראיינתי את דניאל תראי שם הסיפור המלא בשרשור שפתחתי למטה תרדי למטה ותראי סיפרתי שם הכל

שרה 06

New member
ווואיי

איזה כיףף לךך =)!!! הוא נראה מזה בנאדם טוב כזה... יענו לפחות בקליפים וכאלה בטוח גם במציאות!

כן - התרשמת???

חח הוא במאת מקסים והחיוך שלא נדבר בכלל הוא מדהים פשוט יש לו חיוך כזה נדיר וייי אם אני רואה תמונה של 100 חיוכים של 100 אנשים אני יכולה לדעת מה של דניאל תנסו אותי חחחחחחחחח ואלה רעיון טוב לשרשור חחחחח פותחת עכשיו

mor93

New member
אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתת

אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתתת אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתתת אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתתת אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתתת אני מתה על התמונההה הזאתתתתתתתתתתתתת דיייייי הוא כזהה מושלםםםםםםם

mor93

New member
הוא בן אדםם טובב גםם במציאות וגם בק

בקליפים ובתמונותתת הוא פשוטטט מעלףףףףףףף וגברר לענייןן חחחח

mor93

New member
כןן אל תשאליי היא הכינהה לנו מגילהה

חחחחחחחחחחחחחחחח אבללל היה שווהה לקרואאא!!!!!!!!

למעלה