חדשה פה...:)

חחח זה לא רק שלנו זה של כל תפוז

חחחחחחחחחח לא נורא שטויות מטעויות לומדים לא ככה? (מור אל תעני- את לא דוגמא חחח)

mor93

New member
אני דוגמאאא טובה מאוד ואתת לההפךךך

הכל מהלבב שלא תביני לא נכוןן חחחחחחחחחחח...
...

אומנות השרשור כנסי לפה דחוף

שמעי...את לא משרשרת נכון וזה סתם מצציף...את רוצה להגיב להודעה?פשוט תפתחי תהודעה ולמטה רשום :הוסף תגובה או הוסף תגובה מהירה.... תלחצי על הודף תדובה זה יהיה לך דומה לקודם ותכתבי תתגובה לאותה הודעה... אפשר אפילו להגיב להודעה בתוך הודעה פשוט רק תלחצי על ההודעה שאליה את מגיבה ותכתבי: הוסף תגובה זה הכל נשמה לאביו בי בינתיים ובקרי אותנו בצאט אנחנו ריקים חח

mor93

New member
שמת ../images/Emo23.gif../images/Emo35.gif -...כנסייייי

כנראה את לא לומדת מטעויותת...חחחחחחחח
כדי לךך ללמוד מהרר כי אם לאא את ת'ציפי ת'פורום ואני לא יודעת מה יעשוו לךךך

mor93

New member
בתאלל כנסי רגעע

למה את כותבת את זה במסרר לא חשבתי שזאת אתת...... טובב אז פגעתי בךך... לא יודעת בדיוק איפה ומתי...לא נורא שיהיהה בכל זאת אם פגעתי בךך אני מצטערתתת... ותנסי לא לקחת ל-
יותר מדיי.... כי פה אנחנו חופשיים אחד עם השני... ואני אני לא יהיה איתך כל כך חופשיהה כי את נפגעת מהר מאממיי טובב בקיצר סורייי בתאלל...

mor93

New member
סתם מאמיי

ברור שאני חופשיהה אותךך... פשוט לא הכרתי אותך כל כךך...

טוב בסדר אז להיות חופשיה איתכם פה??

ומור תיהיה איתי חופשיה ואני איתך סבבה?????כי אני לא רוצה להיות פה האחת והיחידה שלוא תיהיו איתה חופשים...אוקי?

mor93

New member
ברור שאני חופשיהה איתךךךך

סבבה מאמיי אל תראיי יש לי לפעמיים שגעונות משליי תשאלי את סהררר

../images/Emo45.gif חופשי הכרת דווקא את הבחורה

הכי משוגעת פה בפורום - לא בסדר... יש לה בעייה בשכל היא ממש מטורפת אבל שש.... אל תגידי לה טוב? אני לא רוצה שתדע שזה מה שאני חושבת עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mor93

New member
סהרררר ובתאלל כנסווו רגעע-------->

בתאללושש אל תקשיבי לסהרר וסהרר מה זה אמורר להביעע "חופשי הכרת דווקא את הבחורה הכי משוגעת פה בפורום - לא בסדר... יש לה בעייה בשכל היא ממש מטורפת אבל שש.... אל תגידי לה טוב? אני לא רוצה שתדע שזה מה שאני חושבת עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח" אזז לענייןןן תקשיבי לי ותקשיבי לי טובב חחחחחחחחחחחחח... תפסיקי לפרסםם שאני משוגעתת אני לא כזאתתתתתתת ואני מסדר גמור בראשש ובשכל חחחחחחחחחח יקורעתת
ואני לא מטורפתתת זאתת אתת שאת אמא פולניהה והיא לא אמרה ליי אני קראתי בעצממיי אם זה מה שאת חושבתת עליי אז את חושבתת ההפךך.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

בסדר בנות הבנתי.....טנקס=]

עכשו למדתי איך מוסיפים תגובה ולא הודעה חדשה טנקס=]

למעלה