חדשה פה..

חדשה פה..

אממ, אמא שלי נפטרה מסרטן לפני חודש, ועכשיו אני פה

MeWithoutU

New member
../images/Emo201.gifמשתתפת בצערך...

זה באמת קשה לאבד את אמא!... גם אני די חדשה פה... איזה חודש בערך...למרות שאיבדתי את אמא שלי לפני כמעט 11 שנים...)= אם תירצי לשתף...את יכולה... חבל שכל בנות הפורום מכירות בגלל טרגדיה!)= איתך...

ברוכה הבאה ...

משתתפת בצערך. תמצאי כאן לא מעט בנות שמבינות את מה שאת עוברת עכשיו. את מוזמנת להישאר עימנו ולהיעזר בנו, ככל שמתאים לך. ואם בהזדמנות תרצי לספר לנו עוד פרטים אודותייך, נשמח לשמוע.
סקאלי

עודליל

New member
קצת קשה לומר ברוכה הבאה כי כל מי

שמצטרפת לפורום הזה באה לכאן מנסיבות שממש לא משמחות (וזה בלשון המעטה). בכל אופן זה בהחלט מקום נעים לחלוק ולשתף בו חוויות שונות. וכמובן שיהיו לך ימים טובים ושמחים יותר.

hartuvim

New member
גם אני משתתפת בצערך

את מוזמנת להשאר איתנו, ולספר עלייך ועל אמא. שירה.

tutc

New member
../images/Emo16.gif

משתתפת בצערך. למרות שאת מצטרפת בנסיבות עצובות, אני מקווה שתמצאי פה בית חם.... ושתוכלי לשתף ולהשתתף, כשתרגישי נוח..

שלומלום...

מאוד מצטערת על הנסיבות שהביאו אותך לכאן...
מוזמנת להצטרף בקצב שלך ולשתף במה שמתאים לך... ברוכה הבאה...
שולחת חיבוק..

אשבל1

New member
שלום לך...

גם אני הייתי קרובה לגילך כשאימי נפטרה, הייתי בת 17 וזה קשה, משתתפת בצערך, אצלי זה קרה לפני 20 שנה ולא היה לי את הפורום הנפלא הזה, מקווה שנוכל לעזור לך ברגעים הקשים ובכלל, נשמח לשמוע גם טובים, אז תרגישי נוח לשתף ולכתוב, זה מאוד מקל , מחכים לך..

Darkmatter

New member
../images/Emo201.gif

משתתפרת בצערך...
אגב, יש לך כינוי מגניב. אני מבינה שאת אוהבת את רדיוהד. שיר מעולה. :)

אנחנו כאן כדי ש:תבכי,תצחקי,תחייכי..

תקטרי,תצעקי וכל מה שיתחשק לך,כאן מותר הכל! ברוכה הבאה בצל קורתנו!

תודה רבה לכולכן.. ../images/Emo140.gif

אני אספר קצת על עצמי, אני דנית בת 17 עוד מעט, וזהו, נראה לי?! אתן לא מרגישות מוזר עם זה שפתאום כולם מרחמים עליכן, שמבחינת כולן אתן מסכנות?!

אשבל1

New member
היי דנית

אכן קיימת התחושה שכולם מרחמים במיוחד כאשר מאבדים אם בגיל כה צעיר, אבל כאשר יראו איך את ממשיכה בשיגרה ובחיים אני חושבת שמפסיקים לרחם אלא מעריצים אותך על היכולת להמשיך הלאה יחד עם כל הקושי שבאובדן, מקווה שתהיי חזקה ויחד עם זה להתאבל ולתת לרגשות ביטוי בדרך שנכון לך לעשות זאת, יש לך אחים, אחיות?

../images/Emo201.gif משתתפת בצערך...

...גם אני איבדתי את אמי כשהייתי בת 17...זה גיל שמאוד קשה בו לחוות אובדן...בגרויות לפני צבא וכו'... בעניין הרחמים...בהתחלה זה מאוד הפריע לי...אבל עם הזמן הבנתי שהתגובה של האנשים לאובדן שלנו קשורה ישירות לצורה שאנו מתייחסות לזה... פה בשבילך...

ymz

New member
ברוכה הבאה

ראשית משתתפת בצערך הטרי. הגעת למקום בו תמיד תמצאי אוזן קשבת וחיבוק חם, כולנו עברנו את החוויה הקשה הזאת וממשיכות להתמודד עם האבדן בחיינו. אז תרגישי בבית

למעלה