חדשה פה..

חדשה פה..

אני קוראת כן כבר די הרבה זמן וכל הזמן רציתי לכתוב הודעה אבל היססתי כי לא ממש ידעתי מה לכתוב. וגם עכשיו אני לא ממש יודעת. אני דו ואני כבר הרבה זמן רוצה לספר את זה למישהו. לחברים זה קצת בעיה כי הם גרים רחוק ואני לא ממש נפגשת איתם הרבה, ואני ממש רוצה לספר להם בקרוב, וזה גם יקרה. אבל הבעיה העיקרית זו ההורים. אמא שלי הגיעה מבית דתי שבו בת שאוהבת בת זאת סטיה ואסור בכלל לדבר על זה, ואבא שלי הוא פשוט סגור ואטום בקשר לכל הנושא. פעם ניסיתי "בצחוק" להגיד לאמא שלי והיא העיפה אותי מהבית, אני לא יודעת איך לספר להם.. ואני בכלל לא בקשר טוב איתם לצערי. בקיצור רציתי לשאול איך אתם סיפרתם? זה ממש יעזור לי ואני בכלל מקווה שמישהו קרא את זה או שמישהו יגיב. תודה
3>

קודם כל ברוכה הבאה!../images/Emo24.gif

האמת שאני לא דיברתי עם ההורים שלי אבל שמעתי מהרבה שדיברו.. הם אמרו לי שהם פשוט הושיבו את ההורים בסלון והוציאו את זה החוצה.. אני מציעה לך לחשוב הרבהלפני שאת מספרת להם. אם את יודעת שהם שמרנים אז אולי כדאי לחכות קצת.. בכל מיקרה המון בהצלחה!!

hatale

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif../images/Emo70.gif

זה בסדר, ואפילו טוב להתחיל מהפורום ואז לחברים! מצטער לשמוע על ההורים שלך, באמת מקרה די קשה, תשקלי אולי הם פשוט באמת לא צריכים לדעת על זה?.. אהם... אני עדיין לא סיפרתי, לא רואה את זה כצעד נכון לבינתיים... בכל מקרה, ברוכה הבאה לפורום, ותרגישי חופשייה לספר כל מה שאת רוצה
הטלה.

מממ היי..

אני די מבינה אותך, ואפילו אצל ההורים שלי זה יותר קיצוני לא נראה לי שהם יודעים מה המשמעות של הומוסקסואליות קל וחומר ביסקסואליות(הם דתיים), ראיתי בעולם שלך שאת רק בת 15 אז את עדיין קטנה, עדיץ שתחכי כמה שנים טובות עד שתיהיי סגורה על עצמך ועל הנטיות שלך. בינתיים תספרי לחברה אחת או לשניים אפילו שהם גרים רחוק תראי איך הם מגיבים וגם זה די משחרר לספר למישהו שאת מכירה אישית.

למעלה