טוב כבר שנה וחצי אני עוסקת בתחום של הגלישה... אין לי גלשןןן... כןכן תתפלאווו אבל גלשתי איזה פעמיים ... אני עכשיו עובדת וחוסכת לגלשן אבל מישהו אולי רוצה להביא לי אחד בחינם??? חחח.. יאללה צ'או אנשים
זאת עוד אחת שנכנסת לפורום ואומרת שהיא עוסקת בתחום שנתיים, ותתפלא אולי תאורתית היא מבינה יותר ממך בגלישה, קצת יותר מעודכנת בתחרויות גלישה אז אולי מעשית היא פחות טובה ממך,אבל אל תזלזל...
אני יכול להבטיח לך שיותר מחצי מהבנות שיש בפורום הזה ובפורומי גלישה בכלל אינן יודעות לגלוש ,אלא רק מתחילות וגלשו במקסימום 15 פעם אבל אני בטוח שתאורתית הן מבינות יותר טוב איך גולשים,איפה הגל נשבר ואיך לתפוס אותו.
אבל נראלי הגזמתה קצת חצי מהבנות חח יכול להיות שהם מבינות תאורתית איך עושים דברים ויש מצב שיהיה להם יותר קל לבקר את עצמן אם הם יתחילו לגלוש... אבל מה שכן אני מאמינה שרוב הבנות שאומרות שהם בתחום כמה שנים ויצא להם לגלוש מעט מאוד נראות לי יותר פוזה...
"התאוריה" הזאת שכל גולש קורא כשהוא מתחיל לגלוש "והמעשי" שכל גולש טובע 200 פעם עד שהוא מתחיל ללמוד ורק אז תופס גל.. אז עם כל הכבוד אני גם יכול להגיד שאני בעסקי הנדלן שנתיים אבל אין לי מניות או כאלה... וזלזול? לא אני ממש לא מזלזל אני מציג ת'מצב.. ההפך אני רק אמליץ לך לעבוד קצת לקנות גלשן ולצאת לים ולהחליט אם את גולשת או לא
אולי אני לא כ''כ מנוסה במים אבל אני יודעת דיי הרבה על הגלישה... תודה לכל מי שהיה לצידי , ופוזה ?! חחחח ממש ממש ממש לא אני ... אז אל תשפטו לפני שאתם מכירים אותי בכלל.. זה שלרובכם יש גלשנים...זה לא אומר כלום.. וכן , אני אכן עובדת וחוסכת לגלשן... זה קצת היה קשה עד לפני כמה זמן לעבוד... כי אני הרי '' קטנה '' ... אבל שיהיה... נראה אותכם בים =] צ'או
שמעי לא אמרנו שאת ספציפי ילדת פוזה פשוט באים לפה כל כך הרבה אנשים שאומרים שהם גולשים והם לא יודעים איך דברים בסיסיים נראים כמו צינור (סתם הקצנתי)... שמעי לפי הפרטים שנתת לנו ככה זה היה נראה... קיצר שיהיה לך בהצלחה בקניית גלשן =] אגב מאיפה את?
עם כל הכבוד, יכול להיות שהיא יודעת הרבה על גלישה מקריאה והסתכלות.. אבל בתכל'ס, עד שלא מתנסים בעצמך ומיישמים את מה שאתה יודע, אתה יודע רק חצי! זאת דעתי..