חדשה פה :)

חחחחחחחח נכון בהופעה אתמול אז

לא ארמתי לך אבל שאדם שר... לא זכורת איזה שיר הוא הרים ידיים וראו לו את השערות בבת שחי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
תאמת כמה שאני שונאת לראות את זה אבל הוא היה כזה חתיך שלא היה אכפת לי כמה שערות יש לו חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אמאא איזה מושלםםםםםםםםםם הואאא חחחחחחח ואת יודעת מה היה לערן.??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איכ איכ איכככככככככככ שערות בבית שחי&בבטן& בכל הגוףףף זה הדבר הכי מגעיל שיששששששששש אני מציעה של הבנים יעשו לייזר בכל הגוףףף!! מה היה לערןן?! \=

חחחחחחחח אבל אם זה שערות של אדם

אז זה יאפפההה מציד ללקק את זה חחחחחחחחחח סתם סתם הגזמתי.... אבל באמת אל תגזימי כי זה לא יאפה שאין בכלל שערות חח שיהיה צקת כמו שיש ליהודה לוי וזהוו שלא יהיה לו פרדס חנה אבל שלא יהיה לו גם כלום.. חחחחח אהה ואת רואה ערן רוקד וזה ואז אני רואה שהוא מזיע בבית שחי. חחח היה לו בחולצה כתמי של זיעה יאא מסכן....
כולם סמכנים.. כמה הופעות כמה הם הזיעו...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

פרדס חנה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח קרועהההההה טוב מה את רוצההה מסכניםם 4 הופעות אחת אחרי השניהה וכל החזרות ליפנייי נשבעת לךך אני מרחמת עלייהםםםםםםםםםם בטח יש להם רגעים שהם אומרים למה בכלל נכנסתי לכל זהה אין אתם לא יודעות איזה קשה זה כל שניה המעריצות וההופעות וחתימה ותמונה ועוד חתימה ועוד תמונהה והטלפוניםםם וואי מסכניםםםםםםם

חח כןן יא מסכנים:/ ניראה לי הם החלי

פו איזה 20 חולצות ... חחחחחחחחחחחחחח פרדס חנה... ככה אני קוראת לאלה שיש להם הרבה שערות בבית שחי.. חחחחחחחחחחח באמת מה זה יער.. חחחחחחחחחח

אצלנו זה ככה:

ראילו א'-ו' זה יסודי בניי'ן אחר לא בסביבה אפילו.. זה די מסובך.. יש 3 "בתים" יעני ז'-ח , ט'-י, י"א - י"ב לכל "בית" יש ממונה בית ולכל שיכבה יש רכז שזה אומר... ז' => רכזת שכבה : הילה אור ח' => רכזת שכבה : ברוריה יחזקאל ז' + ח' => ממונה בית אהרון עטיה ט' => רכזת שכבה: אתל לשם י' => רכז שיכבה: יעקב אטיאס ט'+י' ביחד=> ממונה בית: לא זוכרת ת'שם סעמקק.. חח שחכתי.. טוב נו מיציתי.. הבנתם?! כן?! יופי.. לא?! לא משנה.. ויש מורה רכז לכל מקצוע יש לנו 100 ומשו מורים בבצפר.. קיצרר..בצפר ענקק.. ובערך 1500 תלמידים אנחנו השיכבה הכי דגולה 270 תלמידים. איזה חפירה.. שתבואו לבאר שבע תיכנסו למקיף רגר ותבינו הכל

חחחחחחחחחח מה קרה אצלנו זה

חטיבת ביינים ידח עם התיכון כאילו ז'-יב ויסודי זה א'-ו' אבל הבית ספר שלנו ענק....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

את אושי אני אוהבתתת הוא לא סנוב מגעיל שחש אחיך?! לא מכירה אשמח להכיר חח סתם סתם התחרפנתיי קצתת =\ ממ בקיצורר?! יש כאלה שחשיםםם ואני שונאת אותםםםםם!!

כן אצלנו כיתות יא אני לא ממש אוהבת

אבל הם חמודים כאילו שלום שלום וזהוו... בקושי.. עם כיתו יב הכי יכףף.. חח איזה מתוקים הם וכאלה מושלמים א=מ=א אני מראה לך אחד מושלםםםםםםםםםם יא שמה מלא מושלמים והם חברים של אחי.. חחח במסיבות שיש והם גם באים אז הם באים אלי עושים לי אור מה זה החצאית יותר מדי קצרה מהר להחליפ.. חחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחח

מגניב להיות עם אח גדול בבצפררר.. בקשר לחצאיותת?1 וואייי בנים גדולים לא סובלים את זהההה אחי עושה לי ולאחותי מה אתן חושבות שהבנים אוהבים את זההה הבנים אוהבים אחת שלא נותנת לא לבושה ככה חשוףף ששומרת על עצמה לא אחת שרמוטההה.. אבל יש בניפ כאלה ויש בנים שאם הבחורה לא תיהיה זנזונות אז הם לא יצאו איתהה \=

מי בכלל צריך בניםםםם!??!?

איככ מכועריםםםם שונאת אותםםםםםםםםם ואל תגידי מה עם הבויז חח גם הם בניםםם וכל הבנים אותו חראאא טוב פונית יאפה שליייי עפתי למקלחת ואז לעבור קצת על החומר
ואז למיטההה ביי נשמתיי אוהבת אותךךךך

חחחחחחחח בדיוק מה שבאתי להגיד

לך אני הולכת לאכול עוןגהה חחחח יאמי
ואז לצחצח שיינים ולישון... חחחח אז שיהיה לך לילה טוב מושלמת שלי אוהבת אותך המון המון:-* ובהצלחה מחרר ואלת אדגי בעזרת ה' תצליחי.. מואהההה

למעלה