חדשה פה :)

חחחחחחחחחחח גמאני עש שהם אורמים לי

אור ואיי בואי נחליפ נושא תעשי טובה.. חחחחחחחחחחחחח מסכנים..:/

חחחחחחח כןן סם הגיימבויז חחחחחח

ושמוכרים את זה עםהקופסה ושמים תמנוה שלהם על זה ..חחחחחחחח רק בשביל התמונה אני יקנה את זה חחחחחחחחח

ובכלל אלה מכיתות יא ויב... ראו את

ביחוש ונולי בפורום>> מועדון בבאר שבע..ולא התלהבו מהם אם היתי שמה ואאוו מה היתי עושה...חחחחחחח יש לי הרגשה שביחוש יהיה גם היום בפורום

חחחחח למה נראה לך שהוא יהיהה?! \=

אם הוא היה בבאר שבע הוא היה כותב ברשמי לאא? תמיד שהוא בבית הוא כותבב יאא תארי לך הוא בפורום וואיייי את הולכת לשם הרבה לאא?

כןן כאילו מה זה לגדולים אבל הכניסו

אותי... לפורום של גילאי 16+ בפורים היה כיף.. אבל נריאה לי שהו יהיה כי סופי שבוע הוא בבית וגם שבוע שעבר ביום חמישי הוא היה .>>> היה כניסה חינם חחחחחחחחחחחחחח והיום אחי הולך וחברות של אחותי..

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרע

עלייך חיימשליייייייייי
חחחחחחח
תלמדי תלמדי את עוהל לכיתה ז'?? לא??

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח עלק ז'.... יאווווווווווו לא יודעת להמ חשבתי הבלבתי כבר מכולם פה.... חחחחחחחחחח יאפה יאפה כיתה ט' כמוני
חחחחחחחחחחח א=מ=א בסוף שנה מתחילים לחלק אותנו לאומץ וכל זה אמאלההה....

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

כההה גם אותנו מחלקים לתיכון ויש כאלה שלא מקבלים אותםםם אז בגלל זה כל הזמן המורות עושות חור במוח ובגלל התיכון המעפן הזה אני צריכה שכל התעודה תיהיה התנהגות א' וזה קשההה \=

אעעעעעעעעעעע?!? מה קרה אצלנו

זה אותו בית ספר כאילו חטיבת ביינים זה בידח עם התיכון... אין דבר כזה לא מתקבל... רק נישאר כיתהה .. יותר נכון אצלנו זה מלון.. חחח יש לנו בית ספר ענק והוא חדש הוא ענק אפילו כיתות יב לא יודעים אפיה הכיתות הכל רחב וגדול... אני לא יוגעת אפילו איפה הכיהת שלי חחחח

יאאאאא תשבעי ככההההההה?!

אצלנו מזה לאאאא!! בצפר קטן מסכנון ומכוערר \= ותיכון עוברים בצפרר זה הולך ככה אצלנו: א'-ו'- בצפר יסודים ז'-ט- חטיבת בניים י'-יב'- תיכון ולתיכון לא מקבלים את כולםםם \=

יאאאאא אמא מזל שאני לא גרה באור

יהודה חחחחחחחחח הלוואי ותבואי יום אחד לבית ספר שלית יראי אותו ניראה אם לא תלכי לאיבוד שמה...

למעלה