חדשה פה!!

ברוכה הבאה גברת

אני סיון משה משצית מ2003 אם את רוצה בדרגות אז אני משזית ברוכה הבאה את מוזמנת ליצג את מחוזך היקר אני מירושלים נעים מאוד

ברוכה הבאה

מה נשמע? איך החיים? אני דור ממחוז ירושלים(שליטה)בן 17 ומש"ב(נראה לי, אף פעם לא הבנתי איך מבדילים בן מש"ב למש"צ)

קודם כל תודה!!

איתי הכל טוב!בדיוק חזרתי מהיציאה עם החבר'ה!! אני רואה שיש פה המון מירושלים .יפה יפה. משצ זה י'..אלה שזה בישבילם השנה הראשונה.. משב זה יא'..משבב יב'

shikole

New member
ברוכה הבאה =) חחח

חח כן גם אני מירושלים!! כ=ב=ו=ד שמח שמצטרפים עוד אנשים אני מדי פעם מבקר פה חח ומגיב... אז אני מושיקו בן 17 מש"ב ... גר במודיעין...

Spidi man

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אני עוז ממחוז דרום (קורס 2001). את מוזמנת כמובן להישאר ולכתוב אצלנו בפורום.

אילנייייייייית

שלום לך אילנית ממחוז צפון.... בתור אחד שחפר לך ואת חפרת לו חזרה.... ובתור אחד שהייה אתך באחד הרגעים הקשים של חייך כש"הוא גמר לך את המים" אז אני חושב שאת מכירה אותי...! קיצר ברוכה הבאה לפורום.... וד"ש לכל המחוז שלך... מנואל! נ.ב. עד לפני חצי שעה עדיכס הייתה אצלי...חחח

וואייייייייי אתה!!!!

אני לא אשכח לך את זה בחיים!!!!!!!!!! סוף סוך מישהו שאני מכירה.. מה קורה???????? החלטתי להצטרף לפורום..משצית גאה שלא תיהיה בפורום משצים..בושה פשוט!!

תודה!!

מממ אני לא אתווכח עם החלטות .. אבל...איך זה יכול להיות שמישהו יהיה משצ לפני שהוא עבר קורס?..

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif

אני רעות...משצבית מכיתה י'א... אממ.. אני מקרית אתא (מחוז חיפה) תהנייייייי

למעלה