חדשה פה

• פותח הנושא or n
  • פורסם בתאריך

or n

New member
חדשה פה

אמממ....אני די חדשה פה אבל ראיתי שרשמתם משהו על קולות... קרה לי משהו מוזר אולי תוכלו לעזור לי? לפני שנתיים בחופש הגדול ישבתי עם חברה שלי ופתאום מישהו התחיל לקרוא לי אבל לא ראינו אף אחד. וגם חברה שלי שמעה את זה. זה קרה כל פעם כשהיינו באותו מקום ורק אם אני היא ועוד אנשים מהשכבה היו איתנו. אם הייתי עם מישהו גדול או קטן ממני זה לא קרה. והדבר היותר מפחיד שקרה זה שכשבוע אחרי ששמענו את הקולות הסתובבנו במושב ופתאום מאמצע הכביש התרוממה אבן ועפה עלינו. ואני לא חולת נפש או הוזה. אני יודעת שראיתי את זה וגם היא יודעת כי שתינו נבהלנו וברחנו משם. יש לזה הסבר?

bgbg10

New member
אה....אולי מישהו ניסה לעבוד עלייך?

סתם לימתוח אותך...ואת לא יודעת... מאז אותו מיקרה לא שמעת יותר קולות?

or n

New member
לא...

לא נראה לי שאפשרי לעבוד עליך כשאתה רואה את האבן מתרוממת מהרצפה מולך. ועוד מאמצע הכביש... והרי אין כזה דבר בלתי נראה נכון?

ToryMaster

New member
זה לא הגיוני

יש אבנים שזזות מעצמן, אבל אנשים בלתי נראים לא?

or n

New member
אני יודעת

שזה לא הגיוני אבל אני יודעת מה ראיתי...ואני לא מדמיינת. והייתי עם חברה שגם היא ראתה את זה אז איך אפשר להגיד עכשיו שלא ראינו כלום?

or n

New member
...

אין לי ממש הגדרה למה שאני חושבת שזה...אני רק יודעת שזה היה מוזר ושמאז התחלתי לחפש דברים על זה אבל עדיין לא מצאתי

RainBird

New member
אז עזבי את זה בשקט. אם תהיה תופעה מוזרה נוספת דווחי לנו על זה.

אפרשקסי

New member
משהו מנסה

למשוך את תשומת ליבך אל תעזבי את זה ההפך... תחקרי ותלכי למקום הזה שוב

DTfromBT

New member
המממ

היה איזה סרט ששם אמרו את הדבר הבא: "מתי שאתה מתחיל לשים לב אליהם, הם מתחילים לשים לב עלייך" כמובן, אני חושב שהבחורה וחברתה חוו משהו כמו "פאניקה\אשלייה קבוצתית" - אבל לא משנה... :).

למעלה