חדשה פה!

debiborah

New member
חדשה פה!

נראה לי שאני אחת מהזקנות אבל אני ממש אוהבת את הסדרה וברור שאני מכורה-די מפחיד האמת איך שאני צועקת על המחשב שהוא לא רוצה למצוא לי את הפרק החדש:)! כל מקרה סתם סקר מעניין- ברור שאוסי רולז אבל איה סדרות אתם רואים חוץ מזה? אני רואה (זה הולך להיות ארוך....) מגרש ביתי (מתחרה מובהקת של אוסי-מי שעוקב הזכירו באיזה פרק את קדחת קליפורניה) סמולוויל (אפקטים מאגניבים) ורוניקה מארס (מצחיק שנון ודי עירבוב של אוסי עם סי אס איי) בנות גילמור (םשוט מאמי בטירוף-למרות שעונה האחרונה מאכזבת בטירוף) עקרות בית נואשות (ציני וחביב) אבודים (גם שולט בטירוף-אבל סגנון שונה לחלוטין) סי אס איי (כולן- מצידי גם סי אס איי רמלה-לוד, אהבתי!) ניפ/טאק (סצנות מגעילות אבל ממכרות) טוב נראה ל שזה הכל.... בכל מקרה אני עדיין חושבת שאו סי הכי טובה מכולם...למרות שפעם העדפתי בנות גילמור אבל הזכרתי לעיל את הסיבות לשינוי העדפות. בעיקר אני אוהבת בסדרה את ההומור בקטנה שמשחיל סת' וסנדי. ובכלל זה מצחיק לראות לאורך הסדרה את ריאן לא צוחק/מצחיק ולאט לאט נכנס לאחוות הגברים כהן וגם מתחיל להעיר הערות ציניות שכאלה. אמממממממממביי!

Agustina

New member
אני זקנה יותר!

אני בת 23, ובתור מי שגדלה על "בוורלי הילס 90210" ו "דוסון קריק" , אני יכולה לומר שאין כמו או סי! בכלל, אין כמו סדרות נעורים, וזה כולל גם בספרדית (המורדים, פלורסיינטה וכד'). אפילו לקטנטנות ופינת אור הייתי מכורה, אבל אני כנראה מקרה קיצוני. אגב, גם אני למדתי בבר אילן. סיימתי השנה. בהצלחה!

ShaniOkt03

New member
צודקת אחותי המבוגרת..

אני בת 20 וגדלתי על בוורלי וכמווווווווובן דוסון קריק, היו סטוצים כמו סוויט ואלי היי או כל מיני כאלה, וכן, או.סיץ בהחלט מתקרבת להיסטריה של דוסון קריק בזמנו

liatpa123

New member
ברוכה הבאה../images/Emo13.gif

שמי ליאת

למעלה