חדשה פה

יעלאיזנ

New member
חדשה פה

אני מתחילה להריח את ריח המדים... בעוד 4 חודשים הבן שלי אמור להתגייס אבל עוד קודם החבר של הבת שלי מתגייס (בעוד חודש וחצי). כרגע אני מחפשת רעיון למתנה לחבר של הבת לקראת הגיוס - מתוך הניסיון שלכם בטח אתם יודעים מה מתגייס טרי ישמח לקבל.

ברוכה הבאה ואם החייל לעתיד עדיין

לא ערך קניות, הייתי ממליצה על תיק כלי רחצה. יש בריקושט תיקים כאלה שמחולקים טוב ומתאימים לחיילים. יש בתוכם מראה שקבועה בדופן התיק כך שלא יצטרכו לחפש מראה ולבדוק איפה אפשר להניח אותה. ובנוסף אפשר משהו מפנק לקראת החורף כמו כפפות פליז וכו' בהצלחה לו ולבנך.

paulika

New member
היי לאמא החדשה אצלינו../images/Emo140.gif

טוב שאת כאן מעכשיו. תמצאי כאן המון מידע, חום, שותפות וסתם חיבוקים וירטואליים, כך שעד לרגע האמת תהיי כבר מוכנה לכל (וכמובן שזה לא יעזור ותשתגעי כמו כולנו
) ובקשר למתנה לחבר. ההצעה של תיק רחצה היא הצעה מצוינת. אני ממליצה על תיק נתלה, כי הרבה פעמים אין איפה לשים אותו. עוד מתנה טובה היא חולצה טרמית , סופגת זיעה ושומרת על טמפרטורה נוחה. גם שק לכביסה ופנס קטן יכולים להיות מועילים וכן אולר טוב. את כל הדברים האלו יש בריקושט. כדאי לבקש בריקושט את כרטיס ההנחה שלהם שנותן 7 אחוז הנחה, כך שכשבנך יתגייס תוכלי להעזר בו.

א ת י 10

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה, אמא יעל

שמחים לקבל אותך לתוכנו, גם עכשיו. יש הרבה נושאים שיענינו אותך, גם בתקופת ההכנות לגיוס. באשר למתנה ובנוסף להצעות שהועלו כאן - קיימות גם השקיות לחימום הרגליים. משהו, משהו, למשרתים במקומות קרים. ואיך אמא שלי אומרת? "כשחם ברגליים - חם בכל הגוף" - ביידיש זה נשמע כמובן הרבה יותר טוב...

sim26

New member
ברוכה הבאה

אם 3 חיילים בבית אני ממליצה לחורף כמה אופציות 1. פליז שאפשר לשים מתחת למדים - עדיף בשחור. הבנים שלי אוהבים אותם מספיק ללבוש אותם על אזרחי. 2. קשת טרמית שמחמם את האוזניים רק בשחור. 3. שק פליז ששמים בתוך שק שינה שמאוד מחמם. או להיות מעשי 4. לת'רמן למיניהם 5. פנסים למיניהם - במיוחד פנס מיוחד לרובה לחי"ניק. 6. שעון בסגנון GSHOCK

ברוכה הבאה ל../images/Emo82.gifנו החם

המלצתה של sim נראית לי משהו.ממליצה ללכת על זה.

ברוכה הבאה אמא'לה../images/Emo24.gif

גם אני כאן בהמתנה. תראי שתמצאי לך כאן בית חם אוהב ותומך (וזה בית פעיל עד השעות המאוחרות של הלילה). ואגב, שאלה יפה היתה לך, ובהזדמנות שקיבלת רעיונות, אני סחבתי לך כמה מהן.

יעלאיזנ

New member
../images/Emo20.gifתודה תודה לכולם

הרשימה כבר בכיס ובהזדמנות אבדוק את האפשרויות השונות בריקושט. מזל ששאלתי פה כי אני רואה שיש דברים שלא ידעתי אפילו שקיימים ובטח שלא חשבתי שצריכים דברים כאלה. אני כבר רואה שאם אצטרך עוד עצות, תמיכה ועידוד אני אדע היכן למצוא אותם.

mars4

New member
מזכיר לי את אלה שהתגייסו

יום קודם ,שוכבים באוהלים וצועקים "בשר טרי" למתגייסים של היום. אז בתור "ותיק" בפורום (כבר 3 ימים) : ברוכה הבאה!

sim26

New member
שמעתי עכשיו מהחי"רניק שחזר הביתה

שיש יחידות שמותר להם ללבוש רק פליז ירוק מתחת למדי ב'. והפנסים לרובה הם לM16 ולא לגלילון (לא יודעים אם יתאים לתבור). הקשת התרמית כדאי שיהיה מTHINSULATE.

סמדר בנ

New member
הרבה גיוסים במשפחה...

אפשר גם לקנות נגן mp3 - יש בכל קשת המחירים ודוקא לצבא כדאי לקחת קטן ולא יקר - הבת שלי שומעת מוסיקה בדרך הארוכה לבסיס וחזרה. שוב, כמובן, תלוי היכן ישרת.

למעלה