חדשה פה...

shoval

New member
חדשה פה...

שלום בנות פעם ראשונה אני פה,אני נשואה,אבל מידי פעם מוצאת את עצמי חושבת על בנות המין היפה,כנראה מחויה חד פעמית שעברתי לפני הרבה זמן,עם בחורה,ןכנראה לא מיציתי את עצמי בנושא הזה. אני מוצאת את עצמי חושבת על יחסים עם בחורה צעירה,יפה,מפתה. אני אמנם בגיל 30+ אבל נראית טוב וממש לא נראית לגילי יש למישהי פתרון איך אני יוצאת מזה... מוצאת בחורה שוכבת איתה (דרך אגב זה נקרא בגידה בבעל?),או שממשיכה לחלום על מה שיכול היה להיות אם הקטע הלסבי שלי בצעירותי היה ממומש. מצפה בקוצר רוח לתגובות שובל

plus

New member
קודם כל ברוכה הבאה...

דבר שני לא נראה לי רק למצוא ולשכב, עדיף ל א ה ו ב. ואז הכל זורם ומופלא... אני בטוחה שאת יודעת על מה אני מדברת! בואי למסיבות של המשוגעעעת שמתפרסמות כאן ותוכלי לראות את המבחר...ונתראה! בהצלחה אחותינו היקרה,
לירון

בוביט

New member
ברוכה הבאה...

אמממ... אני חושבת שזו בגידה, אבל כל אחת רואה את זה בצורה שונה. אבל... אם זה מה שאת אוהבת אין לך סיבה לדעתי לא לעשות את מה שאת אוהבת ומה שעושה לך טוב... ברוכה הבאה...

BabyGirl

New member
היי שובל !

WELCOMEֱe גם אם את נשואה, גם אם יש לך בעל שאת אוהבת, זה ל-א ב-ג-י-ד-ה ! ! ! תהני משני המינים !

micg

New member
שובל , שם יפה

שובל, גם אני חדשה פה, פעם ראשונה היום , אני לא יכולה שלא להגיב כי ממש בימים אלה אני נמצאת בקשר עם אישה נשואה+, שעד לפני חודש לא תארה לעצמה שזה יקרה לה...ומה לעשות שובל , היא מה זה בוגדת , הכי שאפשר. כל נסיון לחשוב אחרת יהיה שכנוע עצמי הפחתת רגשות אשם וסלחנות מובנת.מנסיון - אם תממשי את החלום- טוב לא יהיה בחיי הנישואין אבל אי אפשר לעצור את הלב ,הסקרנות והתשוקה נכון?

פלג^ר

New member
שובל המתוקה.לדעתי כל עוד שאת לא

משלבת את האינטלקט באהבה זה אחלה וכיפי להנות משני העולמות.מוניק

למעלה