תוכלי להביא לי בבקשה את המסנג'ר או האייסי שלה?
1 111שיר New member 15/8/05 #39 מבחינתי 100 בטחחח כמה שיותר! יותר חילות, יותר תחומים, יותר גישות לחיים. אף פעם לא מזיק! חוץ מזה אני תמיד צריכה שימשיכו להחדיר לי מוטיבציה לתפקיד, כי בדר"כ מספרים לי דברים טובים על התפקיד
מבחינתי 100 בטחחח כמה שיותר! יותר חילות, יותר תחומים, יותר גישות לחיים. אף פעם לא מזיק! חוץ מזה אני תמיד צריכה שימשיכו להחדיר לי מוטיבציה לתפקיד, כי בדר"כ מספרים לי דברים טובים על התפקיד
ס סתם אפרת New member 15/8/05 #32 גם חברה שלי שם ../images/Emo13.gif היא בקורס של מאבחנת מחקר ולמען האמת היא די נהנית שם...
ס סתם אפרת New member 14/8/05 #6 ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif גם אורטל ( הכינוי שלה בפורום זה 111שיר ) מתגייסת ב 25.9 למאבחנת מחקר .
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif גם אורטל ( הכינוי שלה בפורום זה 111שיר ) מתגייסת ב 25.9 למאבחנת מחקר .
1 111שיר New member 15/8/05 #26 אני יודעת חחחח) הספקתי לדבר איתה ופחות או יותר נראה לי עם כל מאבחנות המחקר בתפוז שהתגייסו או תתגייסנה לתפקיד )
אני יודעת חחחח) הספקתי לדבר איתה ופחות או יותר נראה לי עם כל מאבחנות המחקר בתפוז שהתגייסו או תתגייסנה לתפקיד )