חדשה פה...

ילדונת21

New member
חדשה פה...

שלום לכולם. אני עברתי דירה לפני שבוע. גרה עם שני שותפים. את אף אחד מהם לא הכרתי קודם... זאת פעם ראשונה שאני גרה מחוץ לבית. רק עבר שבוע וכבר עשיתי טעות שאין לה דרך חזרה- נכנסתי למיטה עם אחד השותפים שלי,הכול היה מיוזמתי,הענינים עכשיו בנינו בסדר גמור אבל אני מרגישה קניידלך ענק תקוע לי בגרון,דיברנו על זה יום אחרי ואמרתי לו שזה היה טעות והוא אמר שהוא מסכים איתי וכך סגרנו את הנושא אשמח לקבל עצות כדי לצמצם את הטעויות שלי ולגור בשלום עם השותפים שלי אין חכם כבעל ניסיון,העשירו את עולמי,תודה

kkarinn

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

טעות זה דבר שגורם סבל...

אחרת זה לא טעות

tenen

New member
טעות זאת מילה נרדפת לשגיאה...

דבר שנעשה בשגגה הוא דבר שנעשה ללא כוונה, זה לא מוגדר כגורם סבל...

tenen

New member
ההודעה הכי חיובית שראיתי כאן היום:)

טוב, אז בדרך כאן אנשים מתלוננים על השותפים שלהם ואם מההודעה הראשונה שלך חשבתי שאולי את עדיין מסתדרת עם השותפים כי זאת רק ההתחלה אז הצלחת לשכנע אותי שלא :) ולנושא ההודעה: את הנעשה אין להשיב וסוף מעשה במחשבה תחילה, אם כבר הגעתם לאן שהגעתם אין טעם להעמיד פנים שהמצב אינו כך, מה גם זה בד"כ לא עובד ובטח ובטח שלא עובד שאתם עדיין גרים ביחד, תחשבי לאיזה סרט זה יכניס את החברה העתידית שלו/החבר העתידי שלך שידעו שיש להם קשר פוטינציאלי בבית ושכבר היה בעבר עוד שבקושי הכרתם אז מה יהיה שתכירו יותר? אז מכיוון שלהעמיד פנים זה קשה, לא עדיף כבר לנסות ולראות איך הולך? סה"כ מה כבר יש לכם להפסיד? אם לא ילך מילא תהיה כמו עכשיו... ואם ילך אז בכלל טוב לא? נתנו לך שותפים טובים, תהני מהם, זה מצרך נדיר מסתבר :)

tenen

New member
פשש.. המגיבה המושלמת לאירוע :)

סה"כ עכשיו היא תצטרך ללמוד איך להסתדר בלגור בדירה עם בן זוג תדריכי אותה קצת?

Mיקי_

New member
אני גרה עם הבן זוג

אבל לא היינו שותפים לפני, הוא גר אצל ההורים ואני גרתי עם שותפים אחרים
זה בכלל לא אותו דבר, אבל כל מי שיצטרך עזרה בשמחה אני אעזור. אבל כמ שכתבתי לחציש הכחולה שלנו, למיטב זיכרוני יצא מהשותף שלה סיפור אהבה, ועכשיו הם גרים במין משולש כזה עם עוד שותף שהוא לא חלק מהזוגיות שלהם כמובן... אבל תמיד יכול להיות שזיכרוני בוגד בי
. בכל אופן לגור עם בן זוג זה תענוג, ולי תמיד הייתה פנטזיה למצוא את עצמי במיטה ואח"כ חולקת אהבה עם השותף/ה שלי... אבל הפנטזיה הזו כבר שנתיים וחצי דורכת במקום

המממ....איך להגיב?

טוב, תראי איך ממשיכים העיניינים שלך עם אותו שותף. אם טוב - מה טוב. אם לא טוב - זאת כבר בעייה אחרת... בכל מקרה - SEX זה תמיד דבר טוב. זה העשרת עולם - כמו שרצית
ודרך אגב, קניידלך לא נתקע בגרון

NightElf

New member
נמחקה הודעה ../images/Emo150.gif

מחקתי כאן הודעה (ואלה הקשורות אליה נמחקו באופן אוטומטי) בעלת תוכן שהיה עלול להעליב\לפגוע בפותחת השרשור. אנא המנעו מכתיבת הודעות שכאלה בעתיד,

Yaniv-DC

New member
כמו שג'ק מקפארלן אומר...

אף פעם, בשום פנים ואופן לא להזדיין עם השותף. ואם כבר עושים את זה, אז לעשות את זה הרבה

למעלה