חדשה פה.....

טליה223

New member
חדשה פה.....

שלום לכולם!!! א.אני גאה בכם(נשמעת כמו אימא פולנייה) אבל בתור אחת שהייתה צריכה ממזמן לקום ולעזוב את הבית של ההורים אני רק עכשיו מתחילה לאזור אומץ... ב.כל מי שעשה את המהלך של לעבור מהצפון למרכז הארץ(בעיקר בגלל עבודה)-ראו זאת כצעד נכון ונבון(מה לעשות אבל אפשרויות העבודה בצפון,פשוט אין כלום). ג.האם מישהו פה גר ברעננה או שכולם מת"א?! ו....בהצלחה לכולם בדרך החדשה!!!

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

א. גם אנחנו גאים בנו
ב. אכן נושא כאוב. וזו בהחלט אחת ההחלטות החכמות בחיי. ג. אמנם לא גרה ברעננה, אבל קרוב - ברעננה. אפשר לשאול למה דווקא רעננה? את עוברת בשביל עבודה ספציפית? וכמובן - בהצלחה במציאת דירה!

טליה223

New member
היי הדס..

קודם כל תודה לך על התגובה... אני עדיין לא סגורה על רעננה(התחלתי ראיונות עבודה שם אז בגלל זה..נחכה ונראה אם אתקבל- אז מצויין אם לא -נמשיך לחפש שם) וגם בת"א. אגב בצבא הייתי בת"א כי שירתתי בקריה(כן,כן בלי תגובות)ומאד נהנתי ויצא לי לחרוש את ת"א מהצפון לדרום והיא אחלה אבל גם "קצת" מפחידה כשחושבים על לגור שם. אני מודה שאני עדיין מפחדת להכנס ל"עולם המבוגרים" מבחינת התשלומי שכ"ד וארנונה וחשמל ומים וכ'ו וכ'ו... אני חוששת שיקרה משהו ואני לא אסתדר או שאני לא אצליח ואז זה יהיה כאילו:"היא ניסתה בחוץ ונכשלה וחזרה הביתה להורים"... בקיצור אני עדיין נוטה לפחד(אצלנו במשפחה כל הבנות שיצאו מהבית זה היה לגור ביחד עם החבר או בשביל חתונה ישר..) ואני אמורה להיות הראשונה שעוברת לגור עם שותפים/ות ועוד במרכז הארץ(כולן אצלנו נשארו בצפון קרוב ל"חממה")בקיצור "סרט" אבל אני מאד מקווה שבסביבות חודש יוני אני אספר לכם בגאווה שאכן ביצעתי את המשימה על הצד הטוב ביותר שאני יכולה!!! ו...תודה לכם!

לפחד זה טבעי

כולנו פחדנו להיכנס לעולם הזה לפני שנכנסנו אליו. אבל בסופו של דבר מגלים שכל הדברים המפחידים כמו שכר דירה וחשבונות זה סך הכל דברים מאוד פשוטים ולא מסובכים. כל עוד את עוברת כשיש לך עבודה, ואחרי שעשית חישובים וראית שאת יכולה לעמוד בזה - אני בטוחה שיהיה בסדר. והפחדים זה חלק מכל העניין הזה, אפילו חלק כיף. ואפילו... אפילו אם תנסי ובסוף תחליטי לחזור לבית ההורים, שאין שום סיבה שזה יקרה, זה עדיין לא סוף העולם. כל אחד ומה שמתאים לו, בקצב האישי שלו.

יש כאן

שני מחנות - האור והחושך. מחנה האור מורכב מאנשים עם ראש על הכתפיים אשר אינם מנקים בעצמם את הדירה ומעדיפים לשכור מנקה או לחילופין לא לנקות. מחנה החושך מורכב מאנשים אשר מנקים באובססיביות את דירתם ומטיפים לכל האחרים לנקות את דירתם גם הם ויפה ספונג'ה אחת קודם (גילוי נאות: מנהל הפורום משתייך למחנה זה). ממש כמו ב"מלחמת הכוכבים", בעלי הכוח והשררה בפורום משתייכים למחנה החושך, אך אל דאגה - למחנה האור מצטרפים מדי יום חברים חדשים. לאן את בוחרת להשתייך?

sigalit33

New member
אל תקשיבי לו../images/Emo70.gif

יש גם אנשים שפויים באמצע הדרך שסתם לא רוצים לגור בדיר חזירים ולכן מקפידים, במידה המתאימה (בלי אובססיות), לנקות לבד...

Benjamin Turner

New member
hear hear../images/Emo45.gif

יחי מחנה האור! (צפניה, נראה לי שלנו מתאים יותר להיות מחנה החושך-באור יראו את כל הלכלוך
)

The Fluffster

New member
פשוט אין בושה, הא?

עדיין לא הספיקה להתאקלם וכבר אתה מנסה לגייס אותה לצבא הרפש? לא יפה.

שלוםלום ../images/Emo13.gif

ראיתי בכרטיס שלך שכתוב שאת בת 22, אז אפילו אם את עוזבת עכשיו - זה נחשב די מוקדם - כך שגם את יכולה להיות גאה בעצמך... שיהיה לך בהצלחה עם ראיונות העבודה (איזו עבודה את מחפשת?) - לגבי רעננה אני לא יודעת למרבה הצער פשוט כלום, למעט שדמוגרפית היא נחשבת מאוד אצל משפחות מתברגנות צעירות.

אם זה מוקדם אז מה איתי? ../images/Emo6.gif

אני עזבתי את הבית שבוע אחרי שהשתחררתי <גיל 20>... עברתי מרמה"ג <רמת הגולן> השקטה.. להוד השרון להגיד שהיה קל ממש לא... אני כבר שנה וחצי מחוץ לבית ותאמת עדין קשה לי אבל ככה זה... אני עוד הספקתי לעבור לירושלים שיהיה בהצלחה! במה את מחפשת עבודה?

מוקדם?

אני באוגוסט של שנת סיום הלימודים שלי עברתי לגור לבד... כל אחד ומה שמתאים לו...

למעלה