היי שי מחוות משמר העמק...
ס סופר כפירו New member 23/4/05 #52 נצל"ש למרות שבטח ימחקו את ההודעה אבל חפיף זאת שחר, החלפתי כינוי בגלל שהתיבת מסרים שלי עשתה לי בעיות מטורפות. הממממ...זהו, מי שראה ראה. זזתי לעבוד
נצל"ש למרות שבטח ימחקו את ההודעה אבל חפיף זאת שחר, החלפתי כינוי בגלל שהתיבת מסרים שלי עשתה לי בעיות מטורפות. הממממ...זהו, מי שראה ראה. זזתי לעבוד
L lions queen New member 23/4/05 #54 ../images/Emo187.gifחח אני מדיוק חזרתי../images/Emo3.gif תדחדשי ותהני..
S Saint Marko New member 23/4/05 #55 נצל"ש!!!!!!!!!! כנסו =) פתחתי קומונה חדשה של סוסים- או יותר נכון, אני ואנה פתחנו ביחד קומונה של סוסים.. אז כנסו ותהנו.
נצל"ש!!!!!!!!!! כנסו =) פתחתי קומונה חדשה של סוסים- או יותר נכון, אני ואנה פתחנו ביחד קומונה של סוסים.. אז כנסו ותהנו.
C c i n d e r ELLA New member 22/4/05 #17 ../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifהיי../images/Emo9.gif אני אלה בת 16 רוכבת שנה חמישית בחוות צח מתחרה במטר ויש לי חצי פנסיון על שלוקי תהני
../images/Emo28.gif../images/Emo41.gifהיי../images/Emo9.gif אני אלה בת 16 רוכבת שנה חמישית בחוות צח מתחרה במטר ויש לי חצי פנסיון על שלוקי תהני
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 22/4/05 #21 היי נופר../images/Emo9.gif אני שיר רוכבת 6 וחצי שנים כרגע אני רוכבת באורוות הקיסר ומתחרה 90 אמ...זיהו.. התמכרות מהירה
היי נופר../images/Emo9.gif אני שיר רוכבת 6 וחצי שנים כרגע אני רוכבת באורוות הקיסר ומתחרה 90 אמ...זיהו.. התמכרות מהירה
N NoFar 111 New member 22/4/05 #24 היי שיר... תודה... יכול להיות שנה הבאה אני עוברת לקסריה ואולי להיה בחוות הקיסר...
ה הלוחשת לסוסים היחידה New member 23/4/05 #26 וואלה? מגניב...../images/Emo98.gif יש לך אייסי או מסנג'ר?
H horse girl1 New member 23/4/05 #34 אז את כן עוברת בסוף?../images/Emo153.gif תחליטי כבר יא לא החלטית! רשמתי אותך בחברים בשביל הכתה באבין! וגם ככה היו צריכים רק 2 ואני רשמתי 6
אז את כן עוברת בסוף?../images/Emo153.gif תחליטי כבר יא לא החלטית! רשמתי אותך בחברים בשביל הכתה באבין! וגם ככה היו צריכים רק 2 ואני רשמתי 6
M MorH New member 23/4/05 #27 שלומלום ../images/Emo174.gif אני מור מניר דוד מתחרה קפיצות ודרסאז'! השתלבות נעימה ומהנה =]...
M MorH New member 23/4/05 #28 חח ובתמונה זאת לא אני ../images/Emo174.gif אל תידאגי חח אבל זאת אני ...
° °•NizaN•° New member 23/4/05 #29 מזה אל תדאגי!? סתכלי איזה מדהימים הם!!! היית רוצה להראות ככה אז ששששששש
M MorH New member 23/4/05 #32 נו בטח ברור ../images/Emo174.gif../images/Emo3.gif במיוחד עודד חח אני לא אמרתי כלום! את אמרת!...