חדשה פה קוראים לי שני ואני מכורה לרצועה
ר רונלע New member 13/4/05 #2 שלום../images/Emo9.gif אני רונלי בת 13. יום שני עוקרת שן. האא. אמיצה. ספרי קצת על עצמך! בת כמה, מאיפה?! איזה עוד תוכניות את אוהבת אוהבת בביפ?! ברוכה הבאה! והתמכרות נעימה.
שלום../images/Emo9.gif אני רונלי בת 13. יום שני עוקרת שן. האא. אמיצה. ספרי קצת על עצמך! בת כמה, מאיפה?! איזה עוד תוכניות את אוהבת אוהבת בביפ?! ברוכה הבאה! והתמכרות נעימה.
S Shani276 New member 13/4/05 #4 בינינו...סוד...ולא לספר לאף אחד - פיית השיניים לא קיימת...רק שתדעי.אבל שששששש... אמממ..אז ככה..אני עוד פחות מחודש בת 13...מאשדוד..עוד תוכניות שאני אוהבת...אממ..המאסטרו[ ],חברים,מאוד טי.וי וכלמיני... תודה
בינינו...סוד...ולא לספר לאף אחד - פיית השיניים לא קיימת...רק שתדעי.אבל שששששש... אמממ..אז ככה..אני עוד פחות מחודש בת 13...מאשדוד..עוד תוכניות שאני אוהבת...אממ..המאסטרו[ ],חברים,מאוד טי.וי וכלמיני... תודה
• •°•RoNi•°• New member 13/4/05 #3 ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif אני רוני ונכון ששגיב מלך שם? (וגם בכלל.. )
ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo113.gif../images/Emo109.gif אני רוני ונכון ששגיב מלך שם? (וגם בכלל.. )
ד דורבניסטית New member 14/4/05 #6 וולקאם../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif אני אורלי, נייס טו מיט יו
א אבילוסית New member 14/4/05 #11 ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif שמי אביטל התמכרות נעימה
N NimaZ New member 14/4/05 #12 היי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif אני נעמה.. חובבת המאסטרו [אחח הטימטום ] ו.. כל שאר התכניות:| כמעט
היי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif אני נעמה.. חובבת המאסטרו [אחח הטימטום ] ו.. כל שאר התכניות:| כמעט
ח ח ב ו ד ה New member 14/4/05 #13 ברוכה הבאה!../images/Emo112.gif../images/Emo182.gif אני דניאל ואני חובבת את רוב התכניות בערוץ... הקיצר... חובבת את הערוץ
ברוכה הבאה!../images/Emo112.gif../images/Emo182.gif אני דניאל ואני חובבת את רוב התכניות בערוץ... הקיצר... חובבת את הערוץ