חדשה פה

אביבaviv

New member
חדשה פה

שלום לכולם אני אביב ואני חדשה פה בפורום רציתי לשאול - אני מאוד מעוניינת ללמוד הונגרית, אך אבא שלי שהוא הונגרי לא שש ללמד אותי כי זה מאוד קשה והוא אומר שהוא לא יודע איך ללמד מאחר ואני תלמידת תיכון אין לי יותר מידי זמן עכשיו אחרי שפרשתי בפיניכם את כל המגבלות - יש איזשהו אתר שמלמד הונגרית (בחינם)? או שיש לכם איזשהי דרך ללמוד הונגרית לבד? תודה מראש אביב

טומי*

New member
ראשית ברוכה הבאה....

שנית...תגידי לאבא שלך שזה הכי קל שמלמדים ילדים. אני בכל אופן לימדתי את הבת שלי, והיא שמחה מאוד שיודעת עוד שפה. יש כאן שני אתרים שאולי תצליחי ללמוד משהו מהם אתר 1 אתר 2 בהצלחה!

jimi2

New member
לימודי הונגרית

אביב קודם כל ברוכה הבאה לפורום והמון בהצלחה עם לימודי ההונגרית. שתי הצעות לי אלייך: 1) ניתן להוריד דרך תוכנות שיתוף קבצים כגון אימיול וכ'ו תוכנות ללימוד שפות. 2) אני גר בהונגריה ובמידה ותהיי מעוניינת להשקיע בלימודי ההונגרית ניתן לקנות פה ספרי לימוד הוגרית, הספרים הם באנגלית ומלווים בקלטות טייפ, כמו כן ניתן גם לקנות תוכנות מחשב ללימוד השפה. העלות אינה יקרה כ- 5000 פורינט שהם כ- 120 ש"ח. (המחירים משתנים לפי הספר או התוכנה אבל נמצאים באור הזה). במידה ותהיי מעוניינת נוכל לסדר משלוח. שוב פעם ברוכה הבאה והמון בהצלחה.

למעלה