חדשה פה.. היי! אני חדשה פה...ממצב כולם?
K kokain1 New member 16/12/04 #2 סבבה ברוכה הבאה../images/Emo24.gif תהני אני ליז 13 מבת ים ספרי קצת על עצמיך..
R RaNgLeR New member 16/12/04 #3 אממ...../images/Emo9.gif אני מאי..בת 14 מהוד השרוןןן מוסיקה זה החיים שלי ואני נורא אוהבת פאנק ופאנק רוק...(במיוחד את מסט וגוד שארלוטטט!
אממ...../images/Emo9.gif אני מאי..בת 14 מהוד השרוןןן מוסיקה זה החיים שלי ואני נורא אוהבת פאנק ופאנק רוק...(במיוחד את מסט וגוד שארלוטטט!
A A Lovato New member 16/12/04 #4 ברוכה הבאה! מממממממאיי!!! מה קורה?!?!?! נא להכיר כולם!!החברה הכי טובה שלי!!! טוב עברתי להודעות הפרטיות...
ברוכה הבאה! מממממממאיי!!! מה קורה?!?!?! נא להכיר כולם!!החברה הכי טובה שלי!!! טוב עברתי להודעות הפרטיות...
S sins garden girl New member 16/12/04 #8 ברוכית ../images/Emo3.gif וואי איזה מזל...התחברתי לאינט אממ..המחשב שלי קצת דפוק אז אם אני לא יהיה פה אז אממ...אני בטח ישתגע....אממ...טוב....זה היה נראה לי נצל"ש אז אממ...
ברוכית ../images/Emo3.gif וואי איזה מזל...התחברתי לאינט אממ..המחשב שלי קצת דפוק אז אם אני לא יהיה פה אז אממ...אני בטח ישתגע....אממ...טוב....זה היה נראה לי נצל"ש אז אממ...
R RaNgLeR New member 16/12/04 #10 תודהה../images/Emo24.gif אממ אני לומדת בעתידים..(בהס עלוב רכזת השכבה שלנו מרושעת!!) היי אלינה!!! נ.ב מישו מהכיתה שלי (נורא דפוק) שלח לי את זה: פ.ש.ע = פריקים שונאים ערסים....
תודהה../images/Emo24.gif אממ אני לומדת בעתידים..(בהס עלוב רכזת השכבה שלנו מרושעת!!) היי אלינה!!! נ.ב מישו מהכיתה שלי (נורא דפוק) שלח לי את זה: פ.ש.ע = פריקים שונאים ערסים....
K kokain1 New member 16/12/04 #12 פ.ש.ע===>> מה שנכון, נכון. ח.ד.ש חתולות==>>דרדסים==>>שוטרים. לא קשור.. חח
A A Lovato New member 17/12/04 #14 ועכשיו.. נזכיר שוב פעם את העובדה שמאי הצטרפה לפורום..*מאי הצטרפה לפורום!*
J Just Angel New member 17/12/04 #15 שאלווווום../images/Emo24.gif וולקאם אני ליז (2),בת 14 טנמ נמ נמ נמ זייהו :] YOU CAN SPEAK WHIT ME IN THE MESSENGER WHAN YOU WANT :] [email protected] תהני :]
שאלווווום../images/Emo24.gif וולקאם אני ליז (2),בת 14 טנמ נמ נמ נמ זייהו :] YOU CAN SPEAK WHIT ME IN THE MESSENGER WHAN YOU WANT :] [email protected] תהני :]
C CiNdErElLa3887 New member 17/12/04 #16 ../images/Emo139.gifחח החברות של רונע מתרבות../images/Emo2.gif בואו לפורום מארון גם אניוואי..אני הילע נעים מאוד השתלבות נעימה וחמימה
../images/Emo139.gifחח החברות של רונע מתרבות../images/Emo2.gif בואו לפורום מארון גם אניוואי..אני הילע נעים מאוד השתלבות נעימה וחמימה