חדשה פה

כתמונית

New member
וואו! אני מרגישה מזה סטייל!

אבל כן - אנשים כאן מנגנים! או שרים! קיצור לרובינו יש עבר מוסיקלי! ומשום מה פטר והזאב מתקשר לי יותר לסבא (בסון...) כי יש לי ילדה בכתה (אני ואפרת בכתת מוסיקה) שכל הזמן מנגנת את זה וזה מעצבן נורא! היא למדה את זה ושוליית הקוסם וזה מה שהיא מנגנת...

lirazbarbie

New member
וואי גם לנו יש כיתת מוסיקה

אני מגלה לאחרונה שזה לא כזה נדיר כמו שחשבתי אבל לא נתנו לי ללמוד מוסיקה עם תאטרון כלבים! אז אני בתאטרון למרות שעברתי את המבחנים של שניהם (להרכב קולי.. לא כלי)

אז אני בערך כמוך ../images/Emo13.gif

בעיקרון אני משחקת ושרה, אבל לא יכולתי להבחן כי הייתה לי מחלה בגרון, ולשניהם אני צריכה את הקול שלי...אבל לא נורא! כבר התגברתי על זה. כרגע אני לא שרה, אבל אני ושבת על לחזור לזה בקרוב...אני מתגעגעת לזה

lirazbarbie

New member
אני רוצה להתחיל פיתוח קול

אם לא עכשיו כבר לא יהיה לי מתי אני בי"ב שנת שירות צבא מי יודע מה יקרה אח"כ בכל אופן אני צריכה עוד קצת להתחנף להורים שישלמו על זה זה יוצא מלא כסף- 400 ש"ח בחודש בלי הכסף שהם מוציאים על המגמה שלי על צעירי מודיעין וצופים

efratushke

New member
מממממ

עם כל זה שאני עסוקה אני גם בפיתוח קול (יש המורה חזרה ארצה! כזאת מתוקה!!!!!!!) ב' רק 400?!?! איפה?!?!? קחי אותי!!!!! זה זול 400 לחודש.... ג' בעיות תשלומים לבצפר? תלמדי בכפ"ס! לא משלמים לבצפר!! אבל גם אין כלום!!! מביאים דפים לצילומים מהבית!!!! בקושי נותנים להחליף ספרים בספריה!!! רמת הלימודים יורדת!!!! ווייייייייי!!!!!!!!!!!!

lirazbarbie

New member
../images/Emo132.gif

א. כן אני יודעת שזה זול...... ויש עוד שתיים כאלו אחת היא חברה של לירון לב מכוכב נולד והיא התחילה ללמד בבצפר שלי השניה התחילה לעבוד בסטודיו של המנהל המוסיקלי שלי ב. לא בעיות תשלומים סתם אי נעימות לבקש מאמא כסף. ג. דברים כאלו לא יקרו בבצפר שלי. הם כ"כ עסוקים במה יחשבו עליהם שזה מחריד (יש כמה מורות נורמליות, מעט... אבל המוטו של הרכזת שלי זה "זה הפנים שלנו" אל תעשו שום דבר בשביל עצמכם אלא בשביל מה שיגידו עליכם)

כתמונית

New member
חחח! אפרת!

הדבר היחיד ששילמנו אליו היה המגמה... יא בלטה... מאיפה יש כסף להביא אמנים...אההם אההם! צריך לדבר עם אנשים יו נוו!

למעלה