חדשה פה

lirazbarbie

New member
חדשה פה

כאילו לא ממש קראתי כאן החלטתי להיות פעילה בפורום קוראים לי ליבי את הניק אין לי כוח לשנות

lirazbarbie

New member
אני כבר נהנת

ד"א הוספתי למטה אני לא יודעת אם אתם נוהיגם לקרוא הודעות שכבר קראתם (ניגשת לעניין) למדתי באותו בצפר יסודי עם שני (מזיג) וגם גיא ואייל למדו שם (אם אינני טועה) ובחט"צ אמא שלהם ניקול הייתה המזכירה. וגם הייתי עם שני בתזמורת (עד שעזבתי... לפני חמש שנים)

קראתי ../images/Emo13.gif

ושני כותבת פה בפורום מדי פעם

lirazbarbie

New member
וואי תודה

בחרתי אותו לעצמי ההורים שלי קראו לי לירז מגיל שלושאני מתה להחליף שם כבר ארבעה חודשים זה רשמית בת.ז

efratushke

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח!!!!!!!!!!!!!!

אני יודעת לחקות על הטרומבון הזזת רהיטים.. ועל הגיטרה אינטרקום! אפרת מוכשרת!!! חחחחחחחחחחחח

אני יכולה להעיד על האינטרקום! ../images/Emo6.gif

... וגם על זה שיכולת שלך להוציא אקורדים משירים בפחות משניה מפחידה! אמאל'ה!!!

efratushke

New member
אני לא כזאת טובה..............

או שזה הדבר היחיד שאני באמת טובה בו חחחחחחחחחחח יאללה!!! למה להוציא אקורדים?! תנו שירים! אני בשוונג!!!

lirazbarbie

New member
וואו

את יודעת מזה מוזר במקצת רוב האנשים לא מכירים את זה עד שאומרים להם "הזאב מפטר והזאב"

lirazbarbie

New member
אז אני ניגנתי

ואני שרה! בצעירי מודיעין נשמע עלוב אבל זה לא כ"כ חיידק במה אני נהנת מכל רגע (חוץ מרגעים שאני צרודה לפני הקלטות ואז לפני הסולו המנהל המוסיקלי מחליט שהקולות השניים באיזה פזמון לא יושבים טוב ושצריך לשמוע אותי מעל הלהקה כי הייתי היחידה שהקליטה באותו יום וזה היה ממש גרוע ואז כשהגעתי לסולו כבר לא היה לי קול וזה נשמע חרא)

למעלה