חדשה פה אני חדשה פה בפורום בנות דברו על מה הפורום??. שתפו אותי!
P Pink Bubbles New member 9/9/04 #2 ../images/Emo140.gifאממ... היוש קודם כל! וולקאם האמת שזה לא פורום בנות זה פורום זהירות, בנות! על סידרת הקומיקס. בד"כ אנחנו מדברות כאן על את יודעת... כל מיני עיניינים של בנות ומדי פעם גם על הקומיקס. השתלבות מהירה טליה
../images/Emo140.gifאממ... היוש קודם כל! וולקאם האמת שזה לא פורום בנות זה פורום זהירות, בנות! על סידרת הקומיקס. בד"כ אנחנו מדברות כאן על את יודעת... כל מיני עיניינים של בנות ומדי פעם גם על הקומיקס. השתלבות מהירה טליה
G gillosh New member 9/9/04 #3 וולקאם../images/Emo76.gif היי! אני גילי בת 12 (בקרוב 13) שיתפתי? אני יחכה למישו אחר שיסביר על מה הפורום...אני לא יודעת להסביר בדיוק...
וולקאם../images/Emo76.gif היי! אני גילי בת 12 (בקרוב 13) שיתפתי? אני יחכה למישו אחר שיסביר על מה הפורום...אני לא יודעת להסביר בדיוק...
O ODana New member 10/9/04 #6 ../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הפורום הוא שלנו, שלוש בנות מקסימות ומהממות שעושות קומיקס בניידים ובראש 1. את יכולה לראות בגלריה דוגמאות לקומיקס ובמארמים לקרוא עלינו. אבל הכי חשוב כאן זה הבנות שהמשתתפות בפורום - כי בלעדיהן הכל לא שווה כלום!
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif הפורום הוא שלנו, שלוש בנות מקסימות ומהממות שעושות קומיקס בניידים ובראש 1. את יכולה לראות בגלריה דוגמאות לקומיקס ובמארמים לקרוא עלינו. אבל הכי חשוב כאן זה הבנות שהמשתתפות בפורום - כי בלעדיהן הכל לא שווה כלום!