:( ... יא חרא... וחוץ מזה יש לי דיבור איתך..
T the iron fairy1 New member 23/4/04 #52 זה לא פייר!! אני לא ידעתי איך משחקים במשחק !! ואני עדיין אומרת שרימית... להסתכל באינציקלופדית חיות זה לרמות !
זה לא פייר!! אני לא ידעתי איך משחקים במשחק !! ואני עדיין אומרת שרימית... להסתכל באינציקלופדית חיות זה לרמות !
T the iron fairy1 New member 23/4/04 #54 ../images/Emo4.gif אני לא אוהבת אותך יותר! רן לא יודע להודות ברמאויות... אתה לא מבין שאין מצב שאתה עלית לבד על זה שזה תולעת משי !! כאילו מה הסיכויים.. מכלללללללל החיות בעולם..דווקא תולעת משי? אני מאוכזבת!.
../images/Emo4.gif אני לא אוהבת אותך יותר! רן לא יודע להודות ברמאויות... אתה לא מבין שאין מצב שאתה עלית לבד על זה שזה תולעת משי !! כאילו מה הסיכויים.. מכלללללללל החיות בעולם..דווקא תולעת משי? אני מאוכזבת!.
B booly16 New member 23/4/04 #55 יאללה רן צודק! אם פתחתם את זה בטח מתים לדעת למה... טוב.. כי אני החלטתי... יאללה אחי ניצחת
T the iron fairy1 New member 19/4/04 #21 מה קורה פה ? אני קולטת תגובה של רועי.. להילה ?! וואו... גאה בך מותק!
T the iron fairy1 New member 20/4/04 #42 ברור ש.. רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה רוצה !!!! אני הייתי בהלם
T the iron fairy1 New member 19/4/04 #7 חוסההההההההההה.. מה קורה מותק ?! מה את עושה פה?? יש לך אינטרנט? אני לא מאמינה!!! ברוכים הבאים לפורום שלנו.. הפורום הכי טוב בכל רחבי תפוז! אוהבת'ך
חוסההההההההההה.. מה קורה מותק ?! מה את עושה פה?? יש לך אינטרנט? אני לא מאמינה!!! ברוכים הבאים לפורום שלנו.. הפורום הכי טוב בכל רחבי תפוז! אוהבת'ך
E edlessme New member 19/4/04 #23 למה לא? מקום יפה... הייתה תקופה שהייתי נוסע המון לחיפה ודווקא אני זוכר שתמיד הייתי מרים את הראש להסתכל על זיכרון ובינימינה...ויפה שם..
למה לא? מקום יפה... הייתה תקופה שהייתי נוסע המון לחיפה ודווקא אני זוכר שתמיד הייתי מרים את הראש להסתכל על זיכרון ובינימינה...ויפה שם..