חדשה פה !!!

inbaloshha

New member
חדשה פה !!!

ערב טוב לכל הבנות ! אז גם אני כמובן מנסה.... אני בת 33 ונשואה כמעט שנתיים. באוקטובר נכנסתי להריון בצורה טיבעית , בלי תכנון .... אבל לרוע המזל בדצמבר זה הפסיק.. ומאז אני מנסה... חודש איקקלומין...פעם רק כוריגוןופעם הזרעה עם כוריגון. אבל - זה עדיין לא זז ! אני ובעלי עם הלשון בחוץ מרוב צפייה מידי חודש ! וממשיכים לקוות לטוב !! גם החודש ננסה הזרעה ויהיה טוב ! אמן ...לכולנו ! האם מישהי עברה הזרעה שהצליחה ? ואחרי כמה פעמים ? מחכה לתשובותיכן ...

נשואה 3 3

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כל חדשה מתקבלת פה בשמחה ובתקווה שתעבור מהר לפורום השכן. אין לי מושג לגבי השאלות ששאלת אבל בטח הבנות תוכלנה לענות לך. מה שכן יש לי הוא לאחל לך המון בהצלחה, יש פה הרבה בנות שנכנסו למרוץ חודש אוגוסט, כולל אני, אז תני
ויאאלה למירוץ. שיהיה בהצלחה.

tich

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתעברי מהר לפורום השכן (הריון ולידה)

פּוֹנְג

New member
ברוכה הבאה .

לשמחתינו אנחנו פה לא מכירות את המונחים הללו. אבל יש לנו פורום שכן, בית חם לבנות שעוברות טיפולי פוריות ושם (
) הן בטוח מכירות את מה שאת עוברת. לא שאני רוצה לגרש אותך מפה, אבל אני חושבת שהבנה ועידוד מכאלו שנמצאות באותו מקום שלך, תוכלי לקבל שם. והכי חשוב, כאן או שם, תעברי מהר לפורום הריון. בהצלחה.

mishmish25

New member
שאלה שאלתית

אם אני בהריון החום שלי אמור לעלות? כי בד"כ הוא היה 6.8 פחות או יותא וכבר כמה ימים הוא בין 6.9-7.1 אפילו יום אחד היה 7.5 יש מצב?

Mylight

New member
אין לי ידע לחלק רק ../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה והישארות קצרה...

pepperony

New member
שלום ../images/Emo13.gif

אני מפורום הריון אחרי טיפולים, מידי פעם קופצת לקרוא כאן. גם אנחנו נכנסנו להריון ספונטני באוקטובר, הריון שהתגלה כחוץ רחמי והסתיים בדצמבר (כולל הדלקת נרות בבית החולים
). מכיוון שאח"כ הרגשתי שינוי במחזור, הלכנו על טיפול איקקלומין כוריגון והשבחת זרע - וזה הצליח עכשיו אנחנו בתחילת חודש חמישי ומחכים לתוצאות מי שפיר
אז כן זה אפשרי, אצלנו זה הצליח בטיפול הראשון (שתי הזרעות) ולמרות שנראה שזה טיפול חסר סיכוי בשל רירית דקיקה (4 מ"מ). האם אתם עושים מעקב זקיקים? האם עובי הרירית נבדק? - חשוב מאוד האיקה יכול לפגוע בשגשוג הרירית!! הרבה בהצלחה

למעלה