חדשה פה..

דנדןבת1

New member
חדשה פה..

אהלן מה המצב אנשים?! כמובן רובןם הישראלים אינם מעריכים את המוזיקה הישראלית אבל כמובן הם תמיד מעדיפים את הדשא של השכן.. ככה אני רואה את זה בכול מיקרה. מה שכן אני בא להגיד פה.. שיכול להיות שבשנים האחרונות אפשר להגיד שהרמה של המוזיקה הישראלית עלתה ובגדול, השירים של האומנים היו יותר טובים יותר גדולים כמו היהודים בדיסק החדש שלהם וקדומה.. ולכן בחרתי להיצטרף לפורום זה מסיבות אישיות והן סתם כי פשוט הפורום קץ לעיני. אז ככה שנגיע לעינין כמה עולה כרטיס למשינה?ההופעה שהייתה אמורה להיות בקייסריה? מה אתם חושבים על השיר החדש שלהם? וזהו עד כאן.. דנו'ש

lonely TearDrop

New member
ברוכים הבאים דנדן (גם אני חדשה)

רק אנשים מיוחדים יודעים להעריך מוזיקה טובה= רוק ישראלי
לפי דעתי המוזיקה הישראלית לא התחילה להתעלות על עצמה רק בשנים האחרונות.. היו רבים וטובים גם קודם. ניתן לראות זאת בלהקות הצבאיות, בשירי הילדים (אריק איינשטיין ויהונתן גפן), וכן בתיסלם וכוורת המעולים שהניחו אבן פינה גדולה מאוד למוזיקה הישראלית בכלל ולרוק הישראלי בפרט. היום הרוק הישראלי שונה ממה שהיה ולעיתים מזכיר את המוזיקה הלועזית.. אך בכל זאת אין כמו מוזיקה ישראלית. והרוק הישראלי המוכר גם היום התחיל בתחילת שנות התשעים- אביב גפן, המכשפות, היהודים והרשימה עוד ארוכה.. שמעתי היום לראשונה את השיר החדש של משינה והוא היה מאוד נחמד אבל משמיעה ראשונה אני לא יכולה לקבוע ממש..

דנדןבת1

New member
גם אני שמעתי אותו היום

כמוני כמוך שמעתי אותו בפפעם הראשונה אם אני לא טועה זהלשיר קוראים: " משהו קטן וטוב" שיר חמוד אני יותר אוהבת לשמוע את המילים של השיר כמה פעמים ואז להחליט אם השיר טוב או רע.. מה שלא ניראה לי כי אומנם זה משניה. בעיניין המוזיקה הישראלית צודקת.. אין אפס.. אבל עדין אנשים לא מעריכים את המוזיקה הישראלית אני יודעת שהקבוצה הקרובה שלי כן הכנסתי להם שמוזיקה ישראלית (לא מזרחית) טובה ושווה להקשיב אפילו שנייה לשירים אחדים.:)

למעלה