חדשה פה

חדשה פה

היי לכולם........ הי קורה? אני חדשה פה אבל אם משהו רוצה עזרה אז הוא יכול לפנות אלי ודרך אגב כן יש לי את טה סונה
אז שלכולם יהיה חופש נחמד ונעים
אורטל
ודרך אגב אני הולכת לראות את כוכבי המורדים השדה התעופה כשהם יבואו.... יש לי פגישה אישית איתם.......

היי אורטל../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אני עמר,נעים מאוד

איך את הולכת לפגישה איתם
וזה עדיין לא סגור שהם באים,אז איך יש לך פגישה

היי אורטל

אני שחר, כיתה ח´, וגרמת לי לצעוק מ-נ-י-א-ק-י-ת-!-!-! איך את פוגשת את חבורת המושלמים (לו, קמי, בנחה ופלי) בשדה תעופה?! איך יש לך פגישה אישית?! טוב, החלק האחרון הוא היה בצחוק, לא לקחת ל
, ואני מקווה שתהני בפורום

heart breaker

New member
אוי אוי אוי! אתם לא תאמינו!

אתמול הייתה לנו הדלקת נרות משפחתית ואחרי המון זמן שלא ראיתי אותו דוד שלי הגיע (הוא היה בחו"ל חודש) אז ישבנו ודיברנו ומה מתגלה לי פתאום!? - שהבנאדם מכיר את יאיר דורי! התחלתי לצרוח שיארגן לי מפגש עם המורדים והוא אמר לי: "ענברוש יש שלושה חודשים עד שהם יגיעו ! יש זמן! אז אמרתי לו- אין! יש לך מושג כמה אנשים מנסים כבר לארגן פגישה איתם!?! אז הוא אמר שהוא יארגן לי!!!!!!!!!!

ריילי

New member
כייף לך!חחח!

אמא שלח גם אמרה שהיא אולי תסדר לי משהו כי יש לה מלא חברים שעובדים בדברים האלה! היא רצתה שאני יפגוש את ווסטלייף אבל לא רציתי!

יו אנשים אתם תגרמו לי

לשנוא אותכם!!! כל אחד פה נפגש איתם בגלל פרוטקציות!!! אני מהזה מקנאה בכם!!!

ריילי

New member
אצלי זה לא בטוח!

רק אם אני ירצה!(וברור שאני רוצה) זה בגלל שהייתי אמורה ללכת היום להצגה של קטנטנות אבל אחותי לא יכלה לקחת אותי וכול החברות שלי לא סובלות! אזאמא שלי תצ´פר אותי!(היא הבטיחה)

La CuPiDo

New member
איזה כיףףףף../images/Emo98.gif

איזה כיף!!1 אוף איזה כיף לכולכם הלוואי שהיו לי קשריםםםםםםםםםםםםם

dor302

New member
../images/Emo26.gifהיי אני דור ../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo36.gif

La CuPiDo

New member
../images/Emo66.gifגם אני חדשה פה

מה המצב.?? גם אני חדשה פה ואני חולה חולה חולה על המורדיםםםםם במיווחד על פליפה בנחה קמילה ולואיסנה!!! איך את פוגשת אותם אישית??

ברוכה הבאה ../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo19.gif../images/Emo39.gif

אני ליאור :)) בת 14 ! מתתתתה על המורדים (במיוחד על בנחה ומרקוס) איך יש לך פגישה איתם?!?!?! גם אני רוצצצצההה
תהני פה

למעלה