חדשה פה..

tamagochi1

New member
חדשה פה..

היי, זו פעם ראשונה שאני מצטרפת לפורום
תחושה של רצון לשתף וחיפוש היזדהות
סובלת כל חיי מתסמיני הקשב
לאחרונה התוועדתי לכך שהסרטים שאני מריצה בראש בדיבור עם אנשים נובעים מחרדה חברתית ושזה סיפטום של בעיות קשב והריכוז שיש לי
נורא קשה לי עם הבעיות אני במהלך ניסויים להתאמת תרופה(אלרגית לאדרל, ריטלין ופוקלין גרמו לתופעות לוואי, קונצרטה גם גרמה לתופעןות לוואי אבל החלטתי לנסות אותה שוב כי זו התרופה היחידה שהרגשתי שיפור שתסמיני ההפרעה)

הלו טמגוצ'י!

ניסית CBT להתמודדות עם החרדות? גם אני בתהליך למציאת מינון, זה תהליך שגורם לפקפוק עצמי ותסכול רב...
עם מי את עובדת על מינון- פסיכיאטר/נוירו'? והאם בכל פעם לפני שינוי מינון את פוגשת אותו? (את לא חייבת לענות או לרדת לפרטים, פשוט קשה לי למצוא מידע על כך, אנשים משום מה לא כל כך נפתחים על הנושא הזה... או שזה פשוט אני שאובססיבית לנושא ולא מצליחה להסתפק במידע שאני מוצאת...
)

tamagochi1

New member
שלום לך:)

לא ניסיתי cbt הבנתי שעדיף לשלב את זה יחד עם הטיפול התרופתי ואני לצערי עדיין לא מטופלת
אני עובדת עם פסיכיאטרית של כללית במרכז להפרעות קשב בגהה
ממש מתוסכלת מהחיפוש אחרי המינון המתאים וכל אישור לתרופה ופגישה עם הרופאה לוקח חודשים לפעמים וזה פשוט מתסכל נורא. אני נפגשת איתה לפני כל שינוי חוץ מהמקרה של הקונצרטה שהיא נתנה לי כמה סוגים של מינונים ואמרה לי לשחק איתם על פי ההרגשה כך שיצא שניסיתי יום אחד מינון אחד ואחרי יומיים מינון אחר די קשה לדעת עפ"י זה מה שגרם לי תחושה שאולי כדאי לנסות רופאה אחרת? אני אשמח לתגובה אם זה תקין או שעדיף לבדוק אצל רופא אחר.
מה גם שהוצאתע הרבה כסף על כמה מהתרופות שלא מאושרות בארץ וכשאני מגלה שזה לא עוזר זה מבאס נורא
אני כל כך מחכה ליום הזה שארגיש ככל האדם בלי מחשבות מיותרות שכחנות בלגון והרגשה תמידית של חוסר מיצוי של עצמי

אני לא יכולה לענות לך אם התהליך תקין

מכיוון וגם התהליך שלי שונה מאד, גם איך שאני מגיבה לשינויי המינון. זו הסיבה שאני כל הזמן שואלת על זה בפורום.
אני עובדת עם רופא המשפחה שלי, הוא הפנה אותי ל-TOVA והסביר לי על הכדורים ועל תהליך מציאת המינון. גם אצלי הוא נותן לי לקבוע מינונים. קבענו שבכל פעם שינוי מינון יהיה 5 מ"ג רגיל, כאשר אני נותנת מספיק זמן לכל מינון כדי להיות בטוחה שבאמת זה לא המינון הנכון. התהליך הזה הוא לא "כדור הפלא" שתמיד קוראים/שומעים שהוא, לוקח זמן ותופעות לוואי וזה מתסכל וגורם לערעור הבטחון שזה בכלל יעזור...
את לא יכולה ללכת אליה כל כמה זמן ובינתיים להתאים מינון עם רופא המשפחה? (כמובן רופא משפחה שיודע מה זה ריטלין ועל תהליך מציאת מינון)

למעלה