חדשה פה ניכנסתי להציץ ואני מתרגשת מכל הדברים המקסימים שאתם עושים בל בל את כישרון ! נישתמע ממני ים
י ים כחול New member 4/10/02 #1 חדשה פה ניכנסתי להציץ ואני מתרגשת מכל הדברים המקסימים שאתם עושים בל בל את כישרון ! נישתמע ממני ים
A av_i_va New member 4/10/02 #2 ככה באמצע הלילה????../images/Emo140.gif ברוכה הבאה את כבר בטח יודעת מה קורה למי שמציץ..... נפגע - ונשאר. אז ברוכה המצטרפת.
ככה באמצע הלילה????../images/Emo140.gif ברוכה הבאה את כבר בטח יודעת מה קורה למי שמציץ..... נפגע - ונשאר. אז ברוכה המצטרפת.
L lilachh New member 4/10/02 #3 ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif תשארי , בטוח תהני , וכמו שאביבה אמרה בגרע שנכנסת פעם אחת נדבקת, בקרוב תגיע ההתמכרות...
ברוכה הבאה ../images/Emo20.gif תשארי , בטוח תהני , וכמו שאביבה אמרה בגרע שנכנסת פעם אחת נדבקת, בקרוב תגיע ההתמכרות...
ב בל בל New member 4/10/02 #4 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה ים אני בטוחה שתהני. שיהיה לך סוף שבוע מקסים שלך ענבל נ.ב התכוונת אלי? אני חושבת שכן, אם כן אז וואו תודה.
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ים אני בטוחה שתהני. שיהיה לך סוף שבוע מקסים שלך ענבל נ.ב התכוונת אלי? אני חושבת שכן, אם כן אז וואו תודה.
ב בל בל New member 4/10/02 #5 ../images/Emo24.gifברוכה הבאה ים אני בטוחה שתהני. שיהיה לך סוף שבוע מקסים שלך ענבל נ.ב התכוונת אלי? אני חושבת שכן, אם כן אז וואו תודה.
../images/Emo24.gifברוכה הבאה ים אני בטוחה שתהני. שיהיה לך סוף שבוע מקסים שלך ענבל נ.ב התכוונת אלי? אני חושבת שכן, אם כן אז וואו תודה.