חדשה פה ...

• פותח הנושא sh87
  • פורסם בתאריך

sh87

New member
חדשה פה ...

היי, אז.... הצטרפתי למשפחת האנדו' לפני 3 חודשים - הכל התחיל בכאב לא אנושי ביום בהיר אחד שהתגלה כאנדומטריומה...

אשמח להתייעץ איתכן, אני מטופלת חודשיים עם סרזט אך כל הזמן הזה המחזור לא פסק ואף התרבה ..
הכאב חזר ומצב הרוח בכללי לא משו :( הרופאה המליצה לשנות את הגלולות לקלייר (Qlair ).
חיפשתי קצת אך לא מצאתי אף המלצה של קלייר לאנדו'.
מישהו פה שמעה משהו על קלייר? ממליצה?

משהו קטן….
פעם ראשונה שאני פעילה בפורום ורציתי לומר 'ת ו ד ה ' אתן נותנות כוח אדיר! יש פה עזרה והרבה מידע..
ואחרי שיטוט קצר יוצאים מחוזקים..!

תודה ויום טוב :)

liats80

New member
ברוכה הבאה!

Qlaira מכילות חומרים פעילים שונים מאלו של הסרזט ולכן יכול להיות שיהיה שיפור ואולי הן יתאימו לך יותר.
באופן עקרוני הרעיון בכל הגלולות הוא דומה והן משנות את איזון ההורמונים ושומרות על רירית רחם דקה. אם לוקחים אותן ברציפות הן "מדכאות" את האנדו.
לא הגלולות שהומלצו לך ולא הסרזט נועדו לאנדו. הן גלולות למניעת הריון שאחת מתופעות הלוואי שלהן היא הקלה בכאבי האנדו.
אני ממליצה לשאול את הרופאה שלך על ויזאבל - תרופה שנועדה לאנדו (אבל לא מיועדת לשימוש כאמצעי מניעה) ולשמוע מה היא ממליצה ומדוע היא ממליצה דווקא על Qlaira.
אם למשל את ממילא צריכה גם גלולות למניעת הריון, אז כנראה שכדאי לנסות קודם את הQlaira ורק אם הן לא יעזרו לפנות לויזאבל בתוספת של אמצעי מניעה מאיזשהו סוג.
וחשוב מאוד מאוד לדעתי להיות במעקב ולשמוע המלצות מרופא מומחה לאנדו ולא רופאת נשים רגילה.

ליאת.

ממתינה9

New member
גלולות קלייר

היי,
אני ניסיתי כמה סוגי גלולות ומחודש ינואר אני עם קלייר - מרוצה מאוד, ללא תופעות לוואי כמעט (זה כמובן אינדיבידואלי).. למעט פגיעה קלה באיכות העור פנים.. עד כה במשך 3-4 שנים נטלתי גלולות מסוג אורטו סיקלן והעור היה חלק, אך החזקתי איתם רק 3 חפיסות ללא מחזור. עם קלייר אני מחוצ'קנת יותר אך מחזיקה כבר 5 או 6 חפיסות.. כך שללא מחזור ועם קצת מייקאפ קלייר מומלץ מאוד!
בהצלחה!

למעלה