חדשה פה

חדשה פה

שלום לכולם,
אני לא יודעת אם אני בפורום הנכון ..
אני בת 30 וחצי נשואה + ילדה בת שנה וחצי
דיאטה זה השם השני שלי וללא הצלחה כל פעם אני מתחילה יורדת במשקל עד 5-6 קילו ושוב נשברת ונכנסת לתקופת תרדמת של חודש חודשיים ללא ספורט ואכילה מאוזנת.
ואז שוב אני עולה במשקל כמובן .
אי לי מי שיעודד אותי ויתמוך בי בעלי רק מפציר בי שאני חייבת לרדת במשקל! שאר בני המשפחה רזים כמו דחלילים .
אני באמת רוצה לרדת ובגדול אני בבית עם בתי הקטנה ככה שאני יכולה לעשות הכל אין לי מגבלות זמן . יש לי הליכון בבית כבר חודש וחצי שלא השתמשתי בו
התייעצתי עםרופא משפחה והוא המליץ על ניתוח קיצור קיבה אני לא בעד! הניתוח יהיה ברירת המחדל שלי. אני רוצה לנסות לבד

אשמח לתגובות/הצעות/תמיכה ועידוד.
או הכוונה לפורום הנכון.

תודה
ויום מעולה
אלינור

תשובה

ראשית , הייתי ממליצה לך לבקש מבן זוגך "להמנע מפולשנות " כי זה רק מלחיץ . הוא רק יכול להיות מעודד ולא להפציר לירידת משקל כי זה רק מלחיץ ולא מועיל . במקביל ,יש צורך בהבנה של כל הסביבה "הדחלילית" שלך שלא כולם חייבים להיות רזים. יש גם אנשים בריאים ומרוציםבעולם הזה שסובלים מעודף משקל. כמובן שלא מדובר על עודף משקל קיצוני שהוא מהווה נזק בריאותי, אם כך מומלץ לפנות לאיש מקצוע מוסמך שיסייע לך במתן כילים לירידה במשקל ,לבד בדרך זה מאד קשה ומתסכל.
בהצלחה

היי אלינור שלום

יש תכנית נפלאה , אני ירדתי בתכנית הזאת עשרות קילוגרם היא בכל הארץ ובכל העולם עם קבוצות תמיכה .
יש גם פורום בתפוז זאת לא תכנית דיאטה אלא שינוי אורח חיים בריא יותר .
וכל זה בחינם וכל אחד יש מאמנת אישית,ואחת לחצי שנה אנחנו עושים מעקב רפואי.
ניתוח קיצור קיבה זה דבר ממש מיותר שכרוח בהמון סבל ובתופעות לוואי .

אם תרצי פרטים תכתבי לי במסרים .
שיהיה לך שבת שלום ומבורכת

yair and sveta

New member
אולי במקרה שלך..

כדאי לחפש פתרון שמשנה את התבניות בתת מודע ואחר כך כשיהיה לך דימוי עצמי רזה אז תוכלי למצוא שיטה להרזייה וזה באמת יעזור

למעלה