חדשה פה

ליל37

New member
חדשה פה

רציתי לשאול נשים שסובלות מכאבי אגן. היכן אתן מרגישות את הכאב ואיך הייתן מתארות אותו? אני שואלת משום שאני חוששת שיש לי אנדומטריוזיס ודרך אגב אני סובלת מכאבי מחזור קשים ביומיים הראשונים.

הי לך

אצלי זה מהטבור ומטה עד אמצע הדרך בין ירך לברך. יש שאלון בפורום שיכול לעזור לך עברת עליו?

ליל37

New member
בבקשה עזרה!

אני קוראת עכשיו ורואה שיש לי את רוב הסימפטומים לאנדו'...כאבים חזקים בגב התחתון+ נרתיק+ירכיים בזמן המחזור עם גושי דם כהים מאוד! אני אמא לילדה בת שנתיים מהריון טבעי אבל אני חוששת שיש לי אנדו' אני לפעמים משלשלת בזמן המחזור. רציתי לשאול לגבי כאבי אגן, אני סובלת כבר שנים מכאבים חוזרים בחלק העליון הצדדי של הירך הימנית, מעין עיקצוצים ורגישות כאשר אני נוגעת. אני חייבת שתשתפו אותי בכאבי אגן שלכן, איפה אתן מרגישות את הכאב ואיזה כאב? אני אבודה ומרגישה כל-כך רע עם כל המצב הזה, אף אחד מהסביבה שלי לא מבין על מה אני מדברת ומדוע אני חוששת כל-כך...קבעתי בדיקה בתל השומר אבל התור עוד הרבה זמן ואני חסרת סבלנות...

זואילי

New member
הי ליל

יש תמיד ביטולים במרפאה. אז מציעה לך להתקשר... לנסות לראות אם מישהי ביטלה. אם תתמידי ב"נידנוד" בסוף תיפלי על תור שהרגע התפנה.

כאבים

יש נשים שירגישו כאבים בנקודה אחת ויש נשים שהכאב בכל האגן ...ועוד.. בעיקרון הכאב הוא בלתי נסבל ומצריך משככים חזקים. איכות החיים היא גרועה אבל שוב זה יכול להשתנות מאישה לאישה אחת יכולה לסבול כל הזמן ואחת רק בזמן הווסת..... מקווה שהצלחת להקדים את התור ......

kikona126

New member
היי ליל

כרגע כבר אין לי כמעט, ובשנייה שהעזתי להגיד לרופאת משפחה שלי שיש קצת לחצים בבטן, כניראה שהמחזור בדרך, היא שאלה אם דיברו איתי על ניתוח
(ובאמת שככה ביום יום אין לי כאבים) אבל הכאבים אגן שזכורים לי הם כאלו: 1. כאבים כמו של חשמל בצד ימין למטה. 2. בגב בצד שמאל, כמו גוש כזה כואב (עקרונית זה שריר מכווץ) 3. סכינים שמסתובבים בבטן. 4. כאבים לפני יציאות (גם מספר 1 וגם 2) שוב הכאבים האלו זה כמו מסור שמסתובב בבטן... 5. רעידות 6. גלי חום, כאילו ויש מדורה בגב. 7. כאבי גב לאחר עמידה ממושכת. 8. חוסר יכולת לשכב על הבטן והגב. 9. חוסר יכולת לשבת נורמלי (אבל ראיתי עוד בנות כאלו אצל הרופא, ניראה שלפי הישיבה שלנו בהמתנה הוא כבר מסווג ״אנדו״ ״לא אנדו״ ״בטוח אנדו!״ 10. אין לי 10... רק בריאות לכולן!

למעלה