חדשה פה !

kapi2408

New member
חדשה פה !

שלום בנות אני חדשה פה בפורום אבל קוראת כל הודעה . יש לי ילד בן שנה מהפריה ,במעמד הלידה גילו את המחלה הארורה הזאת כשעברתי ניתוח קיסרי ואז הכל נילגה לרופאים . עברתי ניתוח קיסרי קשה בהרדמה מלאה 3 שעות בגלל שכל הנגעים לא הפסיקו לדמם .קיבלתי מנות דם . במשך כל השנה קיבלתי גלולות רצוף ולא קיבלתי מחזור כלל כיום אני מתחילה סבב נוסף של טיפולים (יש לי מוקפאים ) .... דיי קשה שוב להיכנס לאסותא ,ולהתחיל הכל מחדש . מה גם שיש לי הרגשה שהגוף לא משתף איתי פעולה .כבר שבועיים אני לוקחת מיקרונובה והרירית לא מתעבה יש לכן מושג מה הסיבה ? אולי בגלל הדיכוי שקיבלתי ?!?! מה יהיה ?!?!

שלום לך

בהחלט נשמע לא פשוט לחזור על מה שעברת.... מצטערת אבל אין לי מושג מה הסיבה מאוד יתכן שזה בגלל הדיכוי אבל לא בטוחה. מה אומר הרופא המטפל? אנחנו איתך המון בהצלחה ועדכני.

kapi2408

New member
אני ממתינה להמשך הנחיות מהרופא

בנתיים אני אוכלת הרבה סלק ,אמרו שזה עוזר

liats80

New member
היי

היי קפי, אין לי תשובה למה זה קורה אבל קראתי בפורום רפואי שאחד הרופאים כתב שעיבוי הרירית זה צשהו לא פשוט ושיתכן שדורש שילוב של אסטרוגנים שונים בצורות נטילה שונות לפעמים גם משתמשים במרחיבי כלי דם ועושים הסטרוסקופיה. בכל אופן, כל מקרה לגופו. תראי מה הרופא ימליץ לך לעשות. נראה שדרושה סבלנות. גם אני שמעתי שאכילת סלק יכולה לעזור וככל שאני יודעת זה לא מזיק. שיהיה בהצלחה!!

kapi2408

New member
הקטע הוא שבטיפול הראשון לא הייתי זקוקה לכלום

הייתה לי רירית יפה 7 ס"מ .לא חשבתי שהפעם תהייה לי בעיה כזו וואי וואי ממש הלחצת אותי ...... אני ממתינה בקוצר רוח להנחיות חדשות ממנו אעדכן ...

liats80

New member
לא אל תלחצי

אם היתה רירית יפה קודם אז המצב בכלל לא נורא. צריך פשוט למצוא מה מתאים לך. מה עובד ומה לא. בפוריות הכל עניין של ניסוי וטעייה וצריך המון סבלנות ואורך רוח.

kapi2408

New member
הרופא שוחח איתי ואמר לי להגדיל את כמות

הכדורים מ-4 ל-5 ולשוב ביום ראשון למעקב .הלוואי שהתקדם משהו .

liats80

New member
בהצלחה!

שוב זה ניסוי וטעיה. עקבי אחרי הוראות הרופא ותני לזה זמן. ותאכלי סלק - מה יכול להיות?!

kapi2408

New member
בטוח שלאכול הרבה סלק זה לא עושה רע

אבל בא לי להקיא מזה כבר
לא נורא נסבול קצת

annabell Lee

New member
כל טיפול הוא שונה...

מניסיון שלי, כל טיפול הניב צמיחת רירית/ביציות באופן שונה. אם קיבלת דקא...בהחלט יכול להיות שיש עדיין השפעה. בהחזרת המוקפאים האחרונה שלי, השפעת הדקא סירבה לעבור. חיכו לביוץ טיבעי שלא הגיע במשך 3 חודשים אחרי הדקא, מההפרייה הקודמת...בבסוף נמאס לכולם לחכות לביוץ המיוחל, ונתנו לי תמיכה הורמונלית נדמה לי שזה היה כוריגון. מתי קיבלת את הדיכוי? אני לא יודעת מה זה מיקרונובה...השמות השתנו..זה מקביל לפרגונל? אני מניחה שכן...

kapi2408

New member
בוקר טוב

אני כ"כ גרועה בשמות פרוגינובה ולא מיקרונובה חחחחחחח זה מה שקיבלתי לרירית . ולגבי הדיכוי לקחתי גלולות כל הזמן הזה רצוף הבנתי שהסיכוי להריון מוקפאים ממש נמוך ....

זואילי

New member
בגדול - נמוך מטריים כן, אבל מהכירותי

נשים בהריון ממוקפאים ותינוקות שהיו מוקפאים - אני אישית מאוד מאוד מאמינה בזה. *היום* נכנסה שיטת הויטריפיקציה בהקפאה, מה שנותן סיכויים טובים יותר למוקפאים להפשיר. (אח"כ זה כבר בידיים של ההוא שם למעלה..) ובכלל, מתחילה גישה, במיוחד בתרומת ביצית - של החזרת מוקפאים על בסיס טבעי (כמובן גם הורמונלי - הכל תלוי גוף) שלא מחייבת את האישה לנסוע לחו"ל לקבל טריים, וכך היא גם לא מחוייבת להתאים את הביוץ שלה לתורמת. בקיצור - יש איזו התעוררות כללית לגבי מוקפאים. חפשי בפורומים שכנים בעיקר את האירוחים של בר חווה שהוא חסיד של שיטות חדשות והתנסויות לא שגרתיות. הוא תומך במוקפאים

annabell Lee

New member
עזבי את הסטטיסטיקות

המקרה האישי שלך הוא אף פעם לא סטטיסטיקה..הוא את. גם את השם השני אני לא מזהה...כל כמה שנים כנראה, משנים את השם המסחרי, למרות שלרוב מדובר באותם ההורמונים. סבב המוקפאים השני שלי הניב תאומים. כל זה למרות שהבטן שלי היתה במצב קטסטרופלי...ואחרי שנאמר לי ע"י איזה גאון, שלי כבר לא יהיו ילדים...אז שיהיה...

kapi2408

New member
איזה מעודדת את !!! כייף לשמוע

האם קיבלת תרופות לעיבוי הרירית ?

annabell Lee

New member
לא זוכרת

ב-100%. קיבלתי כמובן את הפרגונל, שנועד להגביר את כמות הביציות, את הכוריגון ..אני לא זוכרת לגמרי מה הוא אמור לעשות..נתנו לי אותו לפני כל שאיבה, לפני החזרת המוקפאים האחרונה, קיבלתי אותו כי השפעת הדקא סירבה לעבור, וחיכו לביוץ טיבעי שלא הגיע במשך יותר מחודשיים, אחרי טיפול קודם...והיו עוד כמה זריקות..לא זוכרת אם היו לעיבוי רירית.

galim29

New member
../images/Emo140.gifהיי KAPI

הגוף שלנו משתנה עם השנים, לא מעיזה להגיד את המילה "מזדקן".... אבל בהחלט שווה בירור מעמיק... מקווה לבשורות משמחות בקרוב. בכל אופן, עדכני אותנו..

למעלה