חדשה פה:)

חדשה פה:)

שלום לכולם, וערב טוב. (הו הרישמיות) אז קודם כל, נועם בהצלחה בהופעות ועם הדיסק והסינגלים! קיצר אולי זה לא מקובל בפורום ואם אכן זה המצב- קבלו את התנצלותי. רציתי להמליץ לכם על מקום מגניב שנקרא הצוללת האדומה בקרית אונו. יש הופעות של מוזיקאים מתחילים וכאלו שסתם רוצים להציג את שירהם-במה פתוחה. ביום חמישי הקרוב יש סדנת אומן של אפרת גוש www.red-sub.co.il אתם מוזמנים להקשיב ויותר מזה- לבוא לשמוע ולהתרשם!! המשך ערב נעים ושבוע טוב

ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

תמיד נחמד שאנשים חדשים מצטרפים וגם נחמד לקבל המלצות חדשות..... (אני מודה שכשקראתי את זה ישר חשבתי על הצוללת הצהובה בירושלים וזה נורא הצחיק אותי... תהיתי האם יש עוד צוללות בעוד צבעים במקומות אחרים אבל זה בגלל השעה.. אני ערה מ7 בבוקר אז אני די עייפה.....
)

תוגה לכם אנשים נחמדים:)

סנדת אומן זו מן הופעה, רק השוני הוא בכך שהאומן מספר על עצמו, על תחילת הקריירה המוזיקלית שלו. אפשר לשאול שאלות ובכללי יש אווירה ממש טובה. היא גם תשיר 4-6 שירים, תלוי בזמן ובכמה שהיא תדבר ותדבר(; בכל אופן זה ב-20:00 ויש מחיר כניסה סמלי ביותר של-15 ש"ח. זה בקרית אונו בצוללת האדומה-הרצל 12 וממש שווה להגיע! אשמח לראות כל אחד מכם:) בר.

למעלה