חדשה פה

חדשה פה

ראיתי את הפורום שלשום והחלטתי לכתוב. כעיקרון תכננתי לכתוב הודעה מפורטת שמסבירה את המצב שלי אבל כרגע אין לי כל כך כוחות נפשיים לזה. בגדול הבעייה שלי זה שבעלי התגרש ממני לפני שלוש שנים. ומאז עשיתי כל מה יכלתי כדי להחזיר אותו אלי זו הייתה מטרת חיי ועכשיו הצלחתי. ופתאום אני מרגישה מרוקנת כאילו השגתי את הפרס שלי ואני לא יודעת מה לעשות. ויש ארבע ילדים בתמונה שנראה לי מאוד אכזרי אחרי שאבא שלהם חזר שוב להרחיק אותם ממנו. מצד שני בתקופה שהייתי לבד יצאתי עם גברים היה אחד במשך ארבע חודשים. וזה היה טוב. ופתאוםמרגישה שחיי קרסו כי שלוש שנים הייתה לי מטרה להחזיר את בעלי ופתאום אין לי כלום. ואני בכלל לא בטוה שאני רוצנ אותו.מרגישה שחיי יצאו משליטה ושהם פשוט גמורים. קשה לי לוותר על המחשבה שאולי באתרי ההכרויות הייתי מוצאת משהו טוב יותר. פתאום בעךי לא מרגיש לי נכון. אני מבולבלת. פתאום רואה בו פגמים שהיו שם גם לפני שהוא התגרש אך לא הפריעו לי. לא מבינה איך אז כשהיינו נשואים לא שמתי לב לכלום והיום זה משגע אותי. בהמשך אכתוב ביותר פרטים.

seeyou

New member
סיפור שלך גובל במזוכיזם.

את מבקשת צרות על מנת שיהיה לך מטרה? יש לך 4 ילדים-כרגע לדעתי זאת המטרה שלך אם את רוצה להרגיש מחוזרת ע"י גברים אחרים, זה יהיה על חשבונם של הילדים כול גבר שירצה אותך ירצה רק לגלוש
קצת בחברתך אך לא לקבל אותך עם כול החבילה. לא כולנו בנוים לחיים של משפחה עם כול המגבלות אבל צריך לעשות את החישובים לפני שמביאים ילדים לעולם. הם לא אשמים על הטעויות של ההורים. יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
כל הכבוד על האומץ!

שמת לעצמך מטרה והשגת אותה. אמנם, נאמר כבר שאחד הדברים האכזריים שאפשר לעדות לאגם זה לתת לו את מבוקשו... אבל אני חושב שעשית משהו חשוב בשביל עצמך, וזה לא היה סתם. גם אם עכשיו את כבר לא רוצה אותו. ברור שאת זקוקה לעזרה ומודעות, אבל אני חושב שאין לך מה להתייאש. את מבררת לך מה את רוצה מחייך, וזה תמיד מסובך. לא הייתי דואג לילדים בהקשר הזה, בגלל שרווחת של הילדים תלויה מעל לכל ברווחתך האישית. העניין של "לסבול בשביל הילדים" הוא טעות ענקית שאנשים עושים. כל הכבוד לך על האומץ לעמוד בגירושין, להלחם על הבעל וגם להשיג אותו, ובעיקר על האומץ להסתכל עכשיו לאמת בעיניים! אני בטוח שאת תשלימי תהליך שבסופו תגיעי למקום טוב, עם מי שזה לא יהיה. מי שנלחם על איכות חייו, על האמת שלו, חייב להצליח. מה לעשות, אני אדם אופטימי, אבל יש לי מספיק נסיון לדעת שזה נכון. מריוס

czar

New member
בקיצור, טיפלת באגו שלך

ואחרי שמבוקשו של האגו נתמלא, הוא איננו זקוק לו עוד. כן, מעשה נוראי בפרט כלפי הילדים אגב.....מה לעשות...?!!! אין מושג, חסרים המון פרטים בפאזל אבל רק עפי מה שסיפרת, לא מן הנמנע ששוב תפרדו, רק זמן.

למעלה