חדשה פה....

יעליייי

New member
חדשה פה....

כדורסלנית בת 18.. נעים מאוד
אוהבת לראות מה שאתם רושמים פה במיוחד עכשיו שיש לי פגרה .. אני מתעניינת בתרגילי בטן תחתונה.. יש למישהו תרגילים להביא לי..?

Nut420

New member
אין כזה דבר בטן תחתונה!

ככה לפחות אמרו לי פה בפורום

bitbit17

New member
בטח שיש!

מה זאת אומרת שאין? בשביל תרגילים לבטן תחתונה את יכולה להיכנס לאחד האתרים שעוסקים בספורט ולבדוק...

sowhatt

New member
אין. אין כזה דבר "בטן תחתונה"

אני מציע לך להיכנס למאמרים פה בפורום, ולקרוא קצת.

יעליייי

New member
מושג שגוי?? אין דבר כזה??

מה?? יש את הבטן והיא מחולקת לשרירי בטן עליונה שרירי בטן תחתונה ושיריר האלכסונים... עכשיו ברור.?

neuron

New member
זהו שריר יחידי ...

שמחולק לכמה סגמנטים. כעיקרון כפיפות בטן רגילות בזויות שיפוע שונות עושות את העבודה. יחד עם זה את יכולה לבצע תרגילים של הרמת רגליים בתליה (תליה על מתח והרמת רגליים ישרות או מקופלות תלוי ביכולת שלך) או תנועות דיווש איטיות עם הרגליים בשכיבה על הגב. לגבי שרירי הבטן ה"אלכסוניים". בתור התחלה תבצעי כפיפות בטן בהצלבה. ואת מוזמנת להסתכל על עוד כמה שירשורים בעמוד זה שבהם אני ואחרים הצגנו שלל עצות בדיוק לעניין זה. enjoy!

בטן תחתונה..

שריריי הבטן התחתונה-המתחילים מיתחת לצלעות ועד למפשעה. עים אין לך אותם אז אתה בבעייה, חבר

בתח התרגיל הכי קל

טיטלי על משהו כששאר הגוף במצב רפוי בירכיים לחזה. או תישקבי על הריצפה (על הגב) תחזיקי במשהוא. ולעת להרים רגליים ישרות. ולהוריד לא עד הסוף. התרגיל הראשון הרבה יותר אפקטיבי אבל כשה יותר לעשות אותו.

למעלה