חדשה פה :)

חדשה פה :)

שלום לכולם פעם ראשונה שלי בפורום... פעם אחרונה שהרכבתי פאזל הייתה אי שם בילדות ואני מניחה שזה לא היה יותר מ100 חלקים. לא יודעת מה גרם להתעניינות שלי בפאזל אבל קראתי קצת בפורום המקסים שלכם והתאהבתי ועשיתם לי חשק מטורף לקנות פאזל ראשון רציני ולהתחיל להרכיב. אז יש לי כמה שאלות של מתחילים לפני שאני רצה לקנות. 1. איפה כדאי לקנות? ראיתי שיש את האתר פאזלנד.. 2. כמה חלקים לקנות בשביל פאזל ראשון? או אם יש לכם המלצות לפאזל למתחילים אני אשמח לשמוע 3. איפה להרכיב את הפאזל? על הרצפה? על שולחן? תודה רבה לכל העוזרים :)

מדונה81

New member
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

כמוך, גם אני הגעתי לפורום אחרי חשק מטורף להרכיב פאזל, ואחרי כמה שנים טובות בלי... ואז התחלתי להציק לכל מי שאני מכירה שיתנו לי את הפאזלים שיש להם, אפילו של הילדים שלהם גם אם חסרים להם חלקים, עד שסוף סוף החלטתי לקנות לי אחד.
בכל אופן, המלצתי היא פחות לתת דגש על מס' חלקים, כי יש 1000 חלקים וגם 500 שהם מאוד קשים או לא פשוטים כ"כ
לפחות לתחילת דרכך. קודם כל, לדעתי את צריכה למצוא תמונה שאת אוהבת ומתחברת אליה- ושיהיו בה כמה שיותר פריטים וצבעים ואיזורים קלים לזיהוי ושיוך החלקים. אני אישית חזרתי להרכיב עם פאזל של 1000 מאוד צבעוני והרכבתי אותו על השולחן כי המידות התאימו. אבל המטרה שלי היתה לפרק אותו בסוף ולא למסגר, אם המטרה היא למסגר- נראה לי שעדיף מלכתחילה להרכיב על קרטון כלשהוא על מנת להקל את השינוע למסגר בעת הצורך. פאזלים יותר גדולים שהרכבתי (3000) הרכבתי כבר על קרטון ביצוע, למרות שגם הפאזל הזה שוכב כרגע ב-
. איפה כדאי לקנות- זו מכה קשה לתחום
המחירים זהים פחות או יותר בכל הרשתות הגדולות ויקרים באופן אבסורדי לאלו שדרך האינטרנט או דרך חנויות גדולות בחו"ל. הנושא הזה דובר רבות בפורום ואני מניחה שעוד ידובר.... כרגע אם תשימי לב להודעות האחרונות יש התעוררות לגבי קניות דרך הרשת בכלל ודרך ebay בפרט. זהו- אני אישית מבחינת הרכבת פאזלים קטונתי מול התותחים האמיתיים שנמצאים כאן, ואני מאמינה שעוד תכירי אותם. אני הרכבתי בסה"כ כ-4 פאזלים בשנתיים (בעיקר בגלל המחיר) שזה בערך ההספק של חצי שנה לכמה שכאן בפורום, ואני בטוחה שהם יכולים להוסיף על דבריי מנסיונם הרב. השתלבות נעימה ושבוע טוב

תודה רבה :)

עזרת לי להבין קצת יותר... בינתיים אני מחפשת לי פאזל שיגרום לי להתחבר אליו ולהגיד זה הפאזל שאני רוצה :)

הזמנתי לעצמי פאזל 1000 חלקים :)

מצורפת תמונה...מקווה שלא יהיה לי קשה מידי :) בקשר למשטח שעליו ארכיב את הפאזל האם הוא נקרא קרטון ביצוע? או שאני יכולה להסתפק במשהו אחר? תודה לכולם

ssyוM

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

אני מרכיבה ומדביקה על גבי קרטון ביצוע. אבל כל דבר יצירתי יכול להתאים כמו למשל פוליגל. בכל מיקרה קחי בחשבון את עיניין הנוחות, כמו לדוגמא להזיז את הפאזל ממקום למקום תוך כדי הרכבה.

מדונה81

New member
נראה לי לא פשוט בכלל.....

כל הכבוד על האומץ אבל נראה לי שזה מאוד מטעה,כל האפור הזה. החלק התחתון- מילא, אבל החלק העליון נראה לי בלתי אפשרי
אני כרגע עושה 9000 אסטרולוגיה אבל אין לי אומץ עדיין לעשות פאזלים של 1000 בשחור לבן למרות שראיתי כמה יפים-יפים, וגם לא פוטומוזאיק, למרות שהייתי מאוד רוצה. ראיתי המון מקסימים. אבל אל ייאוש
אני שולחת לך (ואשלח) עידוד וירטואלי ככל שתצטרכי

את צודקת, גם לי זה נראה לא פשוט בכלל...

אבל אמרתי אם כבר אז כבר...מקווה שלא אשבר באמצע ושלא אתקע יותר מידי.

Lil Kitty

New member
אני היחידה שמוצאת קטעיםחד-גוונים קלים?

באמת, לדעתי זה הרבה יותר קל. דווקא הקטעים

Lil Kitty

New member
אופס נשלח לפני הזמן

+ באמת, לדעתי זה הרבה יותר קל. דווקא הקטעים המקושקשים הם אלו שקשים לי כי אני פשוט לא מצליחה לקשר בין החלק לבין מיקומו בתמונה ומוצאת את עצצמי מתאימה חלקים על עיוור.

fairy8

New member
איזה מהמם בהצלחה

ועכשיו בנימה אופטימית זו... ברוכה הבאה לפורום המפוזל שלנו

לצערי הפאזל לא נמצא במלאי..

פאזל ראשון שרציתי ונדלקתי עליו ואין אותו במלאי :/ אני מנסה למצוא פאזל אחר במקומו אבל לא אוהבת את השאר כמו שהפאזל הזה מצא חן בעיני.

מדונה81

New member
יש עוד חנויות פרט לזו שציינת

אני קניתי בעבר פאזל הפוך מעולם הפאזלים והיה בסדר גמור. יש שם גם מבצע עכשיו, מעל 200 ש' -->50 ש' הנחה. לא ניסיתי אף פעם דרך פאזלנד, סתם כפרנציפ שלי
בהצלחה!

תודה

גם אני מצאתי ברשת את האתר הזה, לא יודעת למה אבל את פאזלנד אהבתי יותר. גם שם לא משך אותי פאזל אחר, כנראה הראש שלי נתפס על הפזאל ההוא שלא במלאי..

דיברתי עם בחור מהשירות לקוחות שלהם

הוא אמר שכרגע אין אותו במלאי וכששאלתי מתי יהיה אז הוא אמר שהוא לא יכול לדעת..

fairy8

New member
אם ממש ממש בא לך עליו

תנסי לחפש באחת האתרי הפאזלים בחו"ל

fairy8

New member
אם ככה

ההצעה האחרונה שלי היא לחפש בחנויות אחרות באזור מגורייך,

למעלה