חדשה פה

BaTeL37

New member
חדשה פה

היי לכולם.. עד עכשיו רק קראתי פה.. אממ אני בת אל בת 17.9 אני בתיכון והוא בצבא כבר 11 חודשים...קרבי...אנחנו ביחד שנתיים ושלוש חודשים מלאים אהבה..=] כרגע המצב דיי קשה...הוא לא יצא כבר כמעט חודשיים ובפלאפון לא דיברנו קרוב לחודש חוץ מפעם ב...אסמסים..
מה שנשאר לי זה רק לקוות שיהיה טוב ושהפורום יעזור להפיג את הקושי... מקווה להשתלב פה מהר

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני טל, בת 18, עם החבר שנה ועוד מעט חודשיים
איפה הוא משרת? איזה חיל?

Clueless Maiden

New member
וואו

אני מוכרחה להגיד, אני חברה של חייל כבר שנה, וזה לא שהיציאות שלו בשמיים (הרבה 21-ים), וזה לא שאנחנו מדברים יותר מ5-10 דקות ביום, אבל...איך את מסתדרת? חודשיים לא יצא וחודש בלי פלאפון? אני הייתי משתגעת. זה חד פעמי, או שזה תמיד ככה? וברוכה הבאה.

BaTeL37

New member
תודה../images/Emo13.gif

הוא בחיל השיריון... וכן זה קשה מאודד וזה משגע...אני מקווה מאוד שזה חד פעמי כי דבר כזה עוד לא היה..=/ באיזה חיל החבר שלכן משרת?ואיך אתן מסתדרות?

Clueless Maiden

New member
אמרו לי

שטוחנים בחיל השיריון, אבל לא חשבתי שעד כדי כך. אממ חבר בצנחנים, שנה ו11 חודשים ביחד, ואיך מסתרת? מתרגלים להכל אני מניחה.

s h i r s 1

New member
תגידי

גם חבר שלי בצנחנים הוא עובר עכשיו קורס במקרה? וכמה זמן הוא בצבא?

s h i r s 1

New member
אהה..

שלי התגייס באוגוסט 07 והוא בקורס מדצ"ים בתל נוף והוא עשה וסיים לא מזמן קורס מכ"ים בבהלץ...באילת

netalula

New member
וואי האמת שכל הכבוד לך!!!

כל פעם שאני שומעת בנות עם חבר ככה עם יציאות כאלו זבלות אני קצת מתעודדת אני חייבת לציין... אני באמת מלאת הערכה כלפייך כל הכבוד על שאת מחזיקה ככה מעמד!!!!!!!! יש לי חברה שגם החבר שלה בשריון וזה באמת ככה גן אצלו הם ממש נתחנים פעלו שהוא לקחת שחרור(אשכרה עוד 4 חודשים והוא עדיין נתחן ובלי טלפון) קיצור אני נטע בת 20(עוד שבוע אמאאאאא) משרתת בחיל האויר עם חבר שנ"מ שזה חצי קרבי בחיל האויר...יציאות(שלו) 11/3 זה אומר כל שבת שניה בבית...ביחד כבר שנה ו8 חודשים והמון המון אוהבים... באחלת לך שילך וישתפר תשחזיקי מעמד כי אם אוהבים עוברים כל מכשול! וצבא זה לא(!!!!) הכל בחיים!!!!

Ray512

New member
חודשיים?

הוא חתם על ויתור זכויות או משהו? או חטף ריתוק לבסיס? ><

BaTeL37

New member
אממ..=/

הוא קיבל שבת, אבל גם בלי זה הוא היה סוגר הרבה זמן...

Ray512

New member
אממ

המקסימום שחייל יכול להיות בבסיס לפי החוק זה 28 יום, לא? אלא אם קיבל ריתוק או ויתר על זכויותיו. או שאני טועה? או שזה השתנה? לא יודעת...

BaTeL37

New member
לא..

ממה שאני יודעת זה אפשרי שחייל הישאר יותר מ28 יום....

OgaliO

New member
וולקאם../images/Emo13.gif

ואו חודשיים! איך שרדתת ?!?! אגב, גלי, בת 16 וחצי
שנה+ עם המותק..

למעלה