חדשה פה!!

בתאל59

New member
דרך...

... אוונסנס לא דרך שיר של ווית'ין. אני אוהבת את אוונסנס וכשחפשתי שירים שלהם קראתי שהם בקו דומה לווית'ין אז בדקתי עלייהם ועד כה שמעתי וראיתי את כל הסינגלים שלהם, אהבתי במיוחד את השירים: Angels, frozen, the howling, Memories

Liquid Dreams

New member
היי :]

אני לינטו

Endogenisis

New member
שלום D:

ברוכה הבאה, אני טל, בן 14 מנצרת עילית :) את כל הדיסקים את יכולה להשיג במטאלשופ, שנמצאת בת"א ברחוב פרישמן 42 או 41, אני לא זוכר ממש
, את Mother Earth, The Silent Force ו-The Heart of Everything אפשר להשיג בכל חנויות הדיסקים ^^"

../images/Emo192.gif../images/Emo151.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo68.gif

אני אירה ממגדל העמק השתלבות נעימה!

../images/Emo183.gifברוכה הבאה D:

אני אנה D: 1.את שלושת האחרונים אפשר להשיג לרוב בחנויות דיסקים [טאוורקורדס, דיסק סנטר, צליל וכו'].. את אנטר אין יל מושג.. 2.לא מתוכננת הופעה כרגע.. אבל את מוזמנת לחתום על העצומה בצד D:

בתאל59

New member
אגב...

אני בת 19 מבת-ים עובדת ביום יום ולומדת אנימציה בערב ו..... חולה על ווית'ין ועל אוונסנס

Fairywitch

New member
ברוכה הבאה, בתאל../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif

אני חנה
1. גם אני מעריצה חדשה (חודש פלוס מינוס), ואני פשוט מכורה להם! קניתי שניים מהדיסקים שלהם בטאואר רקורדס, ואחד בחנות "אקדמון" באוניברסיטה
כך שלא בעיה להשיג. 2. אני מאמינה שתמיד יש סיכוי, אבל זה לא יקרה בקרוב. המודעכות אליהם עולה, אז בסוף לא תהיה להם ברירה
חוץ מזה- אוהבים אותנו בהולנד
היי, ההולנדים הקדישו לנו שיר במלחמת המפרץ
אני זקנה מספיק כדי לזכור את זה

Ice Queen 7

New member
יש דיסקים שלהם באקדמון? מגניב ../images/Emo12.gif

טוב האמת שלא שמתי לב שיש שם דיסקים בכלל
ראית אם יש שם גם סינגלים או שזה רק אלבומים? ס: (טוב, התשובה צפויה
) :{

Fairywitch

New member
היה רק את האלבום THOE, בשתי גרסאות../images/Emo9.gif

את ME קניתי בטאואר, ושם גם הזמנתי את TSF, ואני מחכה שהוא יגיע

Fairywitch

New member
הפזמון הלך ככה:

"ישראל, ישראל, לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה-לה"

למעלה