חדשה פה!!

בתאל59

New member
חדשה פה!!

היי כולם! התחלתי רק לאחרונה לאהוב את הלהקה (זאת משום שרק עכשיו הקרתי אותם חבל...) והיא פצצה!!!!! אז רציתי לדעת שתי דברים: 1 איפה אפשר להשיג את כל הדיסקים של הלהקה (את כו....לם בלי יוצא מן הכלל!!) ? 2 האם מתוכנן אצל ווית'ין לבוא לבקר אותנו בהופע או שאני משלה את עצמי?

בברוכה הבאה../images/Emo9.gif

1. את כל האלבומים שלהם (mother earth, the silent force ו- the heart of everything), חוץ מאת האלבום הראשון (enter) אפשר להשיג ברוב חנויות המוזיקה (במיוחד עכשיו שזה נראה שכל החנויות האלה מנסות להגדיל את האיזורים של המטאל
לפחות בחנויות שאני ראיתי
). את אנטר אפשר למצוא במטאל שופ ברחוב פרישמן 42 בת"א, די קרוב לסנטר.. 2. את משלה את עצמך
למרות שאביעד (המנהל- theimpactboy) שלח להנהלה שלהם לפני כמה חודשים מכתב, והם ענו שיש סיכוי שהם יבואו בשנה הבאה
(ולא יזיק לשלוח עוד מכתב אהמ אהמ
) השתלבות נעימה

הממ לא עדיף אבל שאחד המנהלים ישלח?../images/Emo122.gif

ככה אם הם יראו פנייה כביכול רשמית של פורום כביכול רציני זה יראה יותר טוב לדעתי.. לא?
וגם אביעד כבר יצר איתם קשר.. אולי הם יזכרו את זה. בכל אופן, אימיילים ליצירת קשר: Management: AT Productions B.V. www.atproductions.com E-mail: withintemptation(AT)atproductions(DOT)com Bookings: BeNeLux: AT Bookings; Erwin Sjoerdsma E-mail: Erwin(AT)atproductions(DOT)com ד"א, הם כתבו היום באתר שלהם, ששנה הבאה הם הולכים להופיע בכמה מקומות חדשים.

Fairywitch

New member
עדיף הכל../images/Emo70.gif

בואו נפציץ אותם בבקשות
הם יהיו חייבים להיכנע!
וברצינות- כן, עדיף שמנהל פורום יפנה אליהם. אבל בטח לא יזיק אם עוד כמה מעריצים (שונאת את המילה הזאת, אבל אין לי אחרת. FANS נשמע טוב יותר...) שלהם ישלחו מכתבים. שיראו שיש הרבה כאלה
(יש הרבה כאלה?)

../images/Emo183.gifאולי ננסח כמה מכתבים ונשלח אותם דרך

אחד המנהלים? ככה זה גם יראה רציני וגם יראה שיש הרבה מעריצים P:

הממ כמה מכתבים אבל כבר יהיו?../images/Emo122.gif

20? 30? (בהגזמה מטורפת
).. וזה כלום.. :S לדעתי עדיף פשוט מכתב רשמי וזהו
אבל דעתי רחוקה מלקבוע

../images/Emo183.gifלא צריך המון.

אמ.. דווקא חשבתי בכיוון של 10 א-ו-ל-י. פשוט לקבץ אותם ביחד. אני חושבת שכדאי, זה יראה להם כמה אוהבים אותם פה דרך כמה אנשים שונים. מכתב רשמי כבר נשלח אם אני לא טועה. מה הטעם בלחזור עליו? שוב. כנ"ל, דעתי רחוקה מלקבוע, אבל אני מציעה הצעה.

אני לא חושב

שהם יתייחסו למכתבים כאלה ברצינות כל כך :S נו באמת, אלעד? אביעד? אין לכם שום דבר לומר בעניין?

../images/Emo183.gifאם הכל יהיה רציני

ומנוסח בצורה טובה. אני אל רואה סיבה שלא. הכל בקובץ אחד וזה לא כאילו יש 2000 דברים לקרוא.

בסדר ברור שלא נשלח משהו ברמה של כיתה ג'../images/Emo69.gif

אבל אם המכתב הרשמי בא מטעם פורום שלם, ויהיה כתוב בו על ההצלחה של ההופעות האחרונות בארץ, אז מן הסתם שיש עוד אנשים שירצו שהם יבואו לא? אז למה צריך מכתב לכל אחד מהם?

../images/Emo183.gifאני חושבת שלא הבנת נכון.

הכוונה היתה שנאסוף כמה מכתבים מהפורום מכמה אנשים שונים. ונקבץ לקובץ אחד. לא שנכתוב מכתב לכל אחד מהם. אני חושבת שזה נותן תחושה של הרבה אנשים. וגם מראה כמה נקודות מבט שונות מהאנשים בפורום.

phrizer

New member
לא רוצה להיות זה שהורס

אבל זה לא סקנדינביה (למרות שעם האיום האירני..), עם כמה שאני אוהב את WT אני חושב שלהביא הופעה כ"כ יקרה של להקת מטאל לארץ זאת התאבדות כלכלית (ולא מתייחסים לעצומות כי בד"כ אנשים חותמים ולא באים) אז קצת חבל להתאמץ..

כאילו לא היו הופעות מטאל יקרות עד עכשיו בארץ.

נייטוויש אולי לא היו הרבה יותר מדי יקרים אבל הם בטוח לא היו זולים, מגהדת' *בטוח* לא היו זולים... השאלה אם מי שמסוגל להביא אותם, רוצה להסתכן בכך שהוא לא יקבל את הכסף בחזרה.

רגע שאני אבין, אתה באמת לא שמעת על כל הלהקות

שבאו לארץ לאחרונה? יודע מה? עזוב את נייטוויש ומגהדת', שהן להקות ענקיות והיה ברור שהן יחזירו את ההוצאות, אבל מה עם ההופעה של דראקוניין ות'ריון? שתי להקות שמחוץ לקהילת המטאל אף אחד לא באמת מכיר (בניגוד לנייטוויש ולמגהגת'), ובכל זאת באו בקירוב 1500 איש ואל תגיד שזה קצת, זה המון
, הנה עובדה, דראקוניין חוזרים לפה ביוני.

Euterpe

New member
ברוכה הבאה. ../images/Emo9.gif

1. מה שנאור ענה לך...
2. טוב, הסיכויים כרגע אפסיים, לצערנו הרב.
אבל אנו מצפים ומחכים לתשובה חיובית בנוגע לשנה הבאה.
הממ, שאלה- דרך אילו שירים הכרת את הלהקה? סתם מעניין לדעת...

למעלה