אחחחח הכאבת לו אבל ספג את זה בכבוד
B Bubble Girl 27 New member 13/12/07 #17 רק על זה לא מארגנת לך מפגש די לאדומים! מכככככככככככככככבי תלללללללללללללללללללללללללל אביייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
רק על זה לא מארגנת לך מפגש די לאדומים! מכככככככככככככככבי תלללללללללללללללללללללללללל אביייייייייייייבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב
R ramoni1 New member 13/12/07 #27 אחוצלי לא בוגד נישבע לך לא בוגד בעיוני לא בוגד. חוצמיחזה היא אמרה שהיתכוונה לכיפה אדומה
ר רויטל 1972 New member 13/12/07 #34 רומניה??? אני??? ממש לא! מה יש לך עם פולניות / רומניות? מה רע במרוקאיות טובות? אה? אה? אההההההההה?
ר רויטל 1972 New member 13/12/07 #21 התכוונתי שאני כיפה אדומה מה חשבתם? תהיו נחמדים אליי. פעם עבדתי שם ומאז שומרת להם פינה חמה בלב.
ר רויטל 1972 New member 13/12/07 #50 מה עשיתי? חגרתי חגורת בטיחות ונשמתי בשקט משך כל הנסיעה. אפילו לא פיצחתי גרעינים באוטו, לא הנחתי רגליים על המושבים ולא ירקתי על אנשים מהחלון. אז למה, דוד?????????? אל תהרוס לי פה, אולי מישהו אחר יסכים לקחת אותי טרמפ.
מה עשיתי? חגרתי חגורת בטיחות ונשמתי בשקט משך כל הנסיעה. אפילו לא פיצחתי גרעינים באוטו, לא הנחתי רגליים על המושבים ולא ירקתי על אנשים מהחלון. אז למה, דוד?????????? אל תהרוס לי פה, אולי מישהו אחר יסכים לקחת אותי טרמפ.
ר רויטל 1972 New member 13/12/07 #51 רמי, איפה אתה כשצריך אותך? זנחת אותי לטובת הכדורסל? לא משהו אתה בתור בן זוג. בטח תזנח אותי גם במועדון.
רמי, איפה אתה כשצריך אותך? זנחת אותי לטובת הכדורסל? לא משהו אתה בתור בן זוג. בטח תזנח אותי גם במועדון.