לבבון זה הוא שמי../images/Emo24.gif
השם האמיתי שלי זה לב
, מה כל כך הפתיע אותך
? קראתי את מה שרשמת, ואני מאוד מבין אותך (אני מאמין שכולם כאן מבינים אותך ומאוד מזדהים איתך). לדעתי האישית לא הגמגום הוא שגורם לנו חוסר ביטחון אלא היחס שלנו לגמגום. אני מכיר מספר אנשים מגמגמים עם ביטחון עצמי גבוה (אני אחד מהם
). רמת הגמגום שלנו מאוד מושפעת מההרגשה הפנימית שלנו. אני בטוח שאת יודעת כשאנחנו מרגישים "בטוחים" (לבד או בסביבת אנשים מאוד קרובים) אנחנו מדברים שוטף וכמעט לא מגמגמים, אבל כשאנחנו בסביבה חדשה או בסביבה "עוינת" זה משתנה לחלוטין. הביטחון העצמי שלנו תלוי רק בנו, ועד כמה שזה נשמע מוזר גם הגמגום שלנו בסופו של דבר תלוי בנו. אגב, בפעם הבאה שאת רואה את קלינאית התקשורת שאמרה לך שאת הולכת לגמגם כל החיים תשפכי עליה כוס מים על הראש בבקשה
. תזכרי ויטל, אנחנו לעולם לא מקבלים רצון בלי היכולת להגשים אותו. את בהחלט מסוגלת להפסיק לגמגם, זה אפשרי! ובקשר לקלינאית, קלינאית שמכניסה אותך לכזה דאון (או בכלל אומרת לך דבר כזה) לא צריכה להיות קלינאית. בקשר למפגשים, אני זוכר את הפעם הראשונה שאני הלכתי למפגש. בהתחלה מאוד חששתי. לפני שנכנסתי רעדתי. היו לי סרטים שלא יכניסו אותי למפגש בגלל שאני לא חבר אמב"י, או שהאנשים במפגש יהיו רעים ולא נחמדים. אני זוכר שלפני שנכנסתי לדלת של החדר בו התקיים המפגש עמדתי בשירותים וחשבתי לעצמי "ללכת הביתה או להיכנס? ללכת הביתה או להיכנס?" בסוף החלטתי שאלו החיים שלי ואני לא הולך להיכנע לפחדים שלי. ואז נכנסתי והיה נפלא. נהנתי מאוד מאוד מאוד. אנשים חמים, אווירה מאוד חמה ומבינה ותומכת, ואפילו קיבלתי טראמפ הביתה
את לא חייבת לעשות הרצאות, את לא חייבת להיות פעילה בדברים שאנו עושים, את יכולה סתם לשבת ולראות ולהשתתף מתי שתרגישי בנוח
יש היום מפגש בשעה 19:30, ברמת גן, בר'ח מנחם בגין. נראה אותך שם היום
?
לב.