חדשה פה!!!

ספיר002

New member
חדשה פה!!!

היי קוראים לי ספיר אני בת 14 מעריצה מושבעת של כריסטינה אגילרה!!! אשמח מאוד להכיר אותכם ספיר

2Dirrty4U

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

אולגה, בקרוב 15, ק. אתא השתלבות נעימה

2Dirrty4U

New member
נצל"ש - סתם להתלהב ../images/Emo3.gif

קניתי מצלמה חדשה של קנון... (PowerShot A720 IS את מי שזה מעניין..) וגיליתי שכשאני רוצה לחסוך כסף למשהו, אני יכולה
1,050 שקל בשבוע וקצת
(צריך להתחיל לחסוך ללפטופ של פרארי
)

../images/Emo7.gifכיף לךךך ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

תתחדשיי
אני רוצה לקנות את הדגם PowerShot S5 IS. אבל זה עולה 3000 שקל צריך להתחיל לחסוך

2Dirrty4U

New member
תנקס ../images/Emo13.gif

גם אני רציתי אותו... אבל החלטתי להסתפק במשהו קטן יותר.... חוץ מזה שהן יחסית די דומות בפעולות שהן עושות... ותלוי באיזה מקום את קונה אותה... תראי השוואת מחירים בזאפ: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=582300

איך הולך האתר הזה? ../images/Emo104.gif../images/Emo163.gif

לא הבנתי, אפשר לקנות דרך האתר גם? אבל אני לא אוהבת לקנות דרך הנט אף פעם אי אפשר לדעת
באמת מחירים טובים יש שם. נראה לאבא P:

2Dirrty4U

New member
האתר הזה ספציפית לא מוכר...

הוא לוקח רשתות של חנויות שיש שם את המוצר הזה ומשווה את המחירים... כשלוחצים על הכפתור של "קנייה" זה נכנס לאתר של החנות ומשם אפשר להזמין... תכלס גם אני לא ממש אוהבת לקנות דרך האינט' אבל אפשר להתקשר לחנות שיש להם שם את המוצר במחיר נמוך ולשאול איפה הסניף הקרוב ואם זה באמת המחיר שלו בחנות, או שזה רק למי שמזמין באינט'...

2Dirrty4U

New member
הא, ויש שם גם חנויות וירטואליות...

זתומרת שאין להם חנות של ממש אבל הם מוכרים רק דרך האינטרנט..

NoWords

New member
הדגם שיש לי זה

הpowershot S3 IS. אחלה מצלמה, אני די מרוצה אבל תמיד יש לאן לשאוף בצילום. לטוב יותר. P:

2Dirrty4U

New member
נו ברור, חח

הם כמעט כל חודש מחדשים משהו, אי אפשר להספיק להתעדכן בכל מה שחדש, אני בכלל חולה על ניקון - הכי טובים! יש לחבר של אחותי מצלמה של ניקון SLR... המקצועית... היא אומנם די ענקית וכבדה, אבל היא מדהימה, האיכות, פשוט אין מילים... אחת המצלמות הטובות... אבל מעצבן בדמוי SLR ובSLR הרעש שהחיישן עושה...

2Dirrty4U

New member
שמתי את הכסף בצד ושיכנעתי תצמי שאני לא נוגעת

בו...
ותודה

למעלה