חדשה פה..

Ben Dor

New member
../images/Emo2.gif

ככה אתה מאשים אותי?!!? טוב באמת זה אשמתי אבל עכשיו אתה הרסת הכל! איזה חוסר התחשבות!!! תתבייש בעצמך! מתה עליךךך =]

sutul

New member
../images/Emo46.gif

היית אמורה להמשיך עם האייקון החדש טוב אפשר גם אייקון כן אייקון לא... ואל תמותי עלי אני לא נקרופיל

Ben Dor

New member
../images/Emo2.gif

ברור שאתה משהו =] (ולא זאת לא אמירה צינית! אתה באמת משהו!)

../images/Emo2.gif

חנפנית
|אינסטלטור|

uvita

New member
../images/Emo39.gifברוכה הבאה :)

עד כמה בארון? גם לחברים קרובים לא סיפרת? מה עוד מספרת על עצמך?

sutul

New member
ברוכה הבאה מיכלי../images/Emo24.gif

איך אפשר להתמודד?... לאט ובזהירות.. לספר רק למי שאת בוטחת ורק אם את רוצה.. אני מנחש שלבחורות (אולי זאת סטיגמה) יותר קל כי גברים יקבלו ובכיף שבחורה תהייה עם בחורה יותר קשה להם (ומגעיל אותם) בחור שנימשך גם או רק) לבחורים

אני גם חושבת ככה..

שיותר קל לקבל נשים שהם נמשכות לבנות, מאשר בנים לבנים.. אבל זה ממש לא סוטר שצריך לספר למשפחה שלא יודעת כלום (!!) עלי...והם מאוד מאוד נגד....אני לא מאמינה שאני אי פעם יספר.. יש כמה חברות שיודעות.. אני עדיין מנסה לחשוב שזה לא אמיתי, אבל מאוד הייתי רוצה שזה יהיה אמיתי..

זכוכיות

New member
אם המשפחה מאוד מתנגדת

ואת לא נמצאת כרגע בקשר עם אשה, אני לא חושבת שיש טעם לספר. במידה והיתה לך התגובה שלי היתה שונה, גם אני חושבת שזה אבסורד להסתיר את הפרטנר שלך מהמשפחה, אבל כל עוד אין לך כזו... והם באמת מתנגדים... אני לא רואה טעם...

Blackice

New member
../images/Emo24.gif

ברוכה הבאה..
תמיד כיף לקבל עוד ירושלמים
את לא צריכה להיות כזו לחוצה לצאת מהארון.. מה שאת עושה זה מצויין. לספר לאט לאט, ולתת לזה להבשיל. בסופו של דבר תגיעי למצב שנוח לך איתו.. אז מה מעשייך בימים אלו?
ארז

למעלה